0

amerika'da seyirciler futbola önem vermeyip daha çok basketbola önem veriyorlar.çünkü amerika futbol ligi öyle güzel birlik değildir diyebilirim. yani nasıl anlatsam bilemedim.her maçta hemen hemen 3 gün rahat bir şekilde oluyor.çünkü bu da amerika futbol ligi'nin ne kadar kolay bir lig olduğunu gösteriyor.özellikle avrupa'da yıldızı parlayan ve yaşandıktan sonra amerika'ya gelen birçok oyuncu bulunuyor.kariyerlerinin son noktası olarak tüm yıldız futbolcular amerika ve çin görüyor. çünkü en kolay futbol bu iki ülkede oynanmaktadır. bu sene amerika ligi'nde güzel bir başarı elde ederek şampiyon olan takım atlanta takımı olmuştur.

0

amerikan futbolu gerçekten çok zevkli olduğunu düşünüyorum ve her sene takip etmeyi isterim.

0

amerika futbol ligi hakkında düşüncelerimi paylaşmak isterim. ligde şuan ibrahimoviç ve birkaç yıldızda forma giymektedir. genel olarak her maç bol gollü geçer ve çok zevkli olur o maçları izlemek dolayısıyla maçlar gollu geçtiği için seyircilerde maçlara akın ederler. benim en sevdiğim takım ibrahimoviç'in oynamakta olduğu los angeles galaxy takımıdır. ibrahimoviç her ligde başarili olduğu gibi bu ligdede başarılı olmustur. oynadığı 25 maçta 21 gol atmıştır bence gayet iyi bir performans öte yandan ligde en çok gol atan takım bana göre torontodur.ben böyle bol gollü olan ligleri çok seviyorum genellikle bahis sitesi olan nesinede bu maçlar veriliyor. ve hemen hemen her zaman izliyorum ancak amerikalı vatandaşlar futboldan daha çok bence nbaye ilgi gösteriyor benim düşüncelrim bu şekildedir.

0

amerika futbol liginden kalsın sanırım amerika'da olan futbol liginden bahsediyorsun yani amerikan futbolundan bahsetmiyorsun öncelikle size bu konudan birazcık bahsetmek istiyorum belli bir yaşı geçmiş futbolcular yıldız futbolcular daha doğrusu amerika'ya giderek yani mls ligi'ne giderek orada yüksek paralara kaliteli bir yaşam sunabiliyorlar kendilerine ibrahimoviç lan part gerrard gibi futbolcular emine istegine tercih etmesindeki temel sebep çok iyi bir para olması ve çok rahat bir şekilde amerika'da yaşayabilmeleri orada istedikleri şekilde yaşayıp istedikleri şekilde huzur içinde ölebilirler aslında tüm insanlara olduğu gibi yıldız futbolcuların da tercih kesinlikle ve kesinlikle amerikadır amerika son durakları gibidir isteseler katar'a içine dahil gidip daha iyi paraları oynayabilirler ancak onlar daha rahat bir yaşam olan amerika'ya gidip daha az parayla oynamayı tercih ediyorlar amerika gittikleri zamanı bir kulüp satın alıp oyun kulübü de geliştirebiliyorlar amerika onlar için hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir yer aslında bunun yanında bu tür futbolcuların olduğu birlik ne kadar bu futbolcuların fonsuz olsada kaliteleri yetenekleri doğrultusunda kesinlikle ve kesinlikle bu lig çok kaliteli bir yere gelir

0

amerika futbol ligi ne bakıldığı zaman aslında gerçekten de keyif verici bir lig olduğunu söylemek daha doğru olur. çok iyi genel olarak amerikan futbolu pek bilindik birlig olmadığı için amerika'da keyif amaçlı yapılan bir futbol maçları olduğunu söylemek doğru olur. bakıldığı zaman her sene genellikle yaşları dolmuş kişiler ünlü profesyonel oyuncular genel olarak bu lige gelirler ve burada top koşturmaya başlarlar. taraftarların her zaman göz odağında olduklarını söylemek çok doğrudur. çünkü her zaman ne olursa olsun zevk için orada olduklarını biliyorlar. bunun için de genellikle maçlarını her zaman izlemeyi tercih ederim ve hiçbir şekilde savunma yapmamaya özen gösteriyorlar. genellikle maçlarda bol gollü geçtiği için her zaman daha çok heyecan verici ve keyif verici geliyor izleyici karşısında. aslında izleyicinin tam istediğim maçlardan biri olduğunu ve en çok izlenebilecek maçlar halide gezdiğini düşünüyorum. bu yüzden de her zaman takip etmeye özen gösteriyorum genellikle gece saatlerinde oynamaya devam ettikleri için bazı maçlarını kaçıra biliyorum ama genellikle akşam ki maçlarını izliyorum. büyük bir ihtimalle şu önümüzdeki dönemde yine ünlü ve profesyonel oyuncular geldiği zaman gerçekten yine keyif verici bir lig olur. amerika ligi'ni izleyeceğimiz tahmin ediyorum ve inşallah da her sene olduğu gibi bu sene de çok zevkli ve bol gollü maçları izleyeceğimize inanıyorum.