0

yumusak ve pasa dayalı bır lıg dıye dusunuyorum

0

çok gollü geçen bir maclaro var güzel bir oyun oynuyorlar gayet güzel bir lik

0

ben hollanda liginde bu sene psvnin rahat bir şekilde şampiyon olcağını düşünüyorum. çünkü hollanda ligine psv artık ambargo koydu ajax'da çok iyi oynuyor fakat benim düşüncem psv şampiyon olacaktır. zaten çok zor bir lig olmadığı için rahatlıkla gol atılabiliyor.

0

hollanda ligi hakkındaki düşüncelerim çok gollü geçen bir ligdir.

0

hollanda ligi futbol açısından harikulade bir lig bir ülke, futbol seyiri çok iyi oynadıkları futbol zevk veriyor izleyici bence gayette mutlu oluyor spordan haz alıyor gayet başarılı bir lig .

0

hollanda ligi'ne baktığımız zaman aslında gerçekten çok zevkli ve bol gollü geçen lig olduğunu söylemeliyiz. gerçekten özellikle takip edilebilecek takımlarının olduğunu da söylemek isterim. özellikle bu sezon psv eindhoven takımı şu ana kadar 13 maçın 13'ünde kazanmış durumda ve gerçekten de şampiyonluğa yavaş yavaş ilerlediğini görebiliyoruz. kolay kolay gol yemeyen bir ekip olduğunu söylemek mümkün aslında. genel olarak hollanda ligi'nde savunma yapılmayan bir lig olduğunu söyleyebiliriz. hollanda ligi ne genellikle yaşı geçmiş kişilerin gittiğini ya da alt yapı'dan yetişmiş yetenekli oyuncuların oynadığını görebilmek değil aslında. hollanda ligi'nde genel olarak altyapıdan çok oyuncu çıkardıklarını söylemek isterim. bakıldığı zaman aslında statların genel olarak dolduğunu ve keyifli maçlar çıktığını da söylemek doğru olur. hollanda ligi'ndeki takımların avrupa'daki başarılarına baktığımız zaman pek fazla başarı elde ettiklerini göremiyoruz aslında. çünkü kadroları avrupa'daki takımlara karşı daha alt düzeyde olduklarını söylemeliyim. genel olarak gruplarda elenerek avrupa'ya veda ettiklerini biliyoruz. avrupa'da başarının tamamen sağlanabilmesi için kaliteli oyuncularının alınması gerekiyor ve belli bir maddi sıkıntı içerisine girmeleri gerekiyor bence. bunun içinde bazı yerlerden destek almaları gerekiyor maddi konuda. ilerleyen yıllarda daha çok başarı elde edebileceklerini tahmin ediyorum çünkü genç oyunculara çok sahip olan bir lig olarak karşımıza çıkıyor.