0

evet tavsiye ediyorum spor herzaman yaralidir hep hareket halinde oluyisun

0

ewet tercih ederim gittim de zaten cok faydali oluyor

0

evet sağlıklı ve formda tutuyor ayrıca fiziği düzenliyor

0

spor yaparak 40 kilo vermiştim beni fit yaptı kaslı oldum eğer kilo probleminiz varsa gitmeniz tercihen doğrudur evdede yapabilirsiniz.

0

bende zamanim ve durumum müsayit olursa canimda isterse

0

spor salonuna gitme, devamlılık isteyen bir aktivitedir.bunun için kişinin bu konuda motivasyonu yüksek ve sürekli olmalıdır. yoksa salona yazılıp, ayda bir yada iki kez gitmenin bir faydası olmaz.çoğu motivasyon sahibi salona ilk başta fit gözükmek niyetiyle gider sonra durum kas yapma düzeyine yani fitness boyutuna geçer.

0

spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorum çünkü vaktim olmuyor işe gidiyorum haftanın her günü çalışıyorum 2 haftada bir pazar günü tatilim var onu da arkadaşına ve sevdiklerimi ayırıyorum evde yatıyorum hiç bakmıyorum bu yüzden spor salonunda neymiş canım boşver gitsin spor salonuna gitmek zorunlu değil spor spor salonuna gitmeden de yapılır belediyeler artık parklara spor aletleri koyuyor bu yüzden spor salonuna gidip de para dökmeye gerek yok spor salonu'nda yapılan bütün hareketler aynı zamanda dışarıda parklarda bahçelerde de yapılıyor bu yüzden spor salonuna gidip aylık 200 250 lira vermeye gerek yok spor salonuna verilen bu para başka yerlerde kullanılabilir çünkü az bir meblağ değil düşük bir meblağ olsa bile bu bizim maddi yönden çok fazla etkiler o yüzden spor salonuna gitmeye gerek yoktur spor salonunda hocaların yaptırdığı sadece bir programdır bu programa uyulmadığı takdirde yine aynı şekilde kilo verilemiyor ve fitik alınamıyor bu yüzden gidip de spor salonlarına o kadar para harcamaya gerek yok annemin ayağında menisküs yırtılması olduğu için doktora gittik ve doktor spor salonuna gitmesi gerektiğini düzenli bir şekilde evde hareket yapacağını söyledi fazla yorma ya canı söyledim

0

tabi gidiyosanda tavsiyem birkakmamandan yana cunku birakacak olursan kilo olarak geri donuyor

0

spor salonuna eger bos vaktin varsa gitmelisin bence tavsiye ederim

0

evet olabilir. ama ben bu güne kadar spor salonlarına gidip spor yapan biri değilim. nedeni ise spor yapmak isteyen biri günlük bir saat gibi yürüyüş yapsa spor sayılacağı için spor salonlarını tercih eden biri değilim. hem etrafımızda daha iyi görme ve gezme eğlemini yerine getirmiş olurum hemde param cebimde kalmış olur. bunun için diğer insanlarıda öneririm yürüyüş yapmayı. hem etrafınızı daha iyi tanışmış olursunuz hemde bedava.

0

gidenler yarıda bıraktı.ben de düzenli gitmezdim herhalde.yorgunluk bünye kaldırmaz.

0

spor yapmak herzaman için iyidir bize baya bir uzak ve zıt olduğundan dolsyı gidememekteyim keşke yakınlarda olsada gitsem iyi olurdu spor aşktır insanı dinc tutar zihinde olursunuz anlatılmaz yaşanması gereken bir duygudur.

0

genel olarak devamlı spor salonuna giden birisi değilim şuana kadar bir kere gittim. ondada öyle az bişey çalışıp çıktım benim için gitmek istesem bile gidemiceğim bir yerdir çünkü işlerim çok yoğun oluyor evden işe , isten eve öyle geçiyor zamanım bana pek vakit kalmıyor.

0

hayir tercih etmem spor salonunda olan bir cok alet bende var istedigim zaman yapiyorum.
ama bunu saymazsak;gitmek mantikli tabi hem saglik acisindan hemde sosyal cevreniz artar.

0

aslında bakıldığı zaman gerçekten spor yapmak sağlığımız açısından çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. bunun için spor salonlarına gitmeyi de tercih edebilirsiniz ve hatta statlarda koşmayı da tercih edebilirsiniz. ben genel olarak spor salonlarına gidip egzersiz yapmayı ve kas yapmaya çalışan biri olduğum için genellikle bir hoca yardımı ile çalışıyorum spor salonlarında. spor salonu için gerçekten de en önemli faktör spor hocasının size verdiği taktikler olması daha önemli diye düşünüyorum. haftanın belirli günlerinde kendime ayırdım vakit bile birlikte arkadaşlarımla birlikte gitmeye çalışıyorum ve gerçekten çok keyif alarak da gittiğimiz söyleyebilirim. günde bazen bir iki saat süre ayırdığım zaman yeterli olduğunu görebilirsiniz.

0

izleme amaçlı giderim yok kas yapma vücut geliştirme için gitmem basketbol maçları izlemeye veya voleybol maçları izlemye giderim spor salonlarına