0

evet isterim neden olmasın. eğer korkunç bir yer değilse gideceğim yer örneğin bir mezarlık falan değilse eğer tatil amaçlı ise veya şehir dışı falan da giderim sorun olmaz gece seyahatlerini severim. gece yolculukları güzel olur keyifli olur yolu izlerim uyurum gğxle olur benim için.

0

geceleri otobüs yapacaksak tekli koltukta oturmamız gerekir. yanımıza çok konuşan biri denk gelirse uyutmaz yolculuğu felakete dönüştürür. sakin bir yolculuk için sakin müzikler olmalı, belki de sürükleyici bir kitap olmalıdır.

0

ewet ama yanımda esim olmalı yoksa istemem

0

merhaba ben geceleri otobüsler yolculuk yapmayı tercih ediyorum. bence çok keyifli ve eğlenceli geçiyor hele yanında tanıdık biriler varsa dahada eğlenceli hale gelebilir. bence gündüz yolculuk yapmak yerine gece yolculuk yapmak daha keyifli bu biraz da tercih meselesi kişiden kişiye değişir.

0

evet tercih ederim. geceleri otobüste yolculuk yaparken müzik dinleyerek yolu izlemek kadar güzel bir şey yok. belki biraz uzun oluyo ama yolculuk eğlenceli oluyo. o yüzden ben tercih ediyorum.

0

ankaradan balıkesire gittim ben gece süper oluyor bir sıkıntı yok

0

gece yolculugunu cok severim otomobil veya otobus farketmez

0

uzak bir yerse direk zaten geceyi tercih ediyorum. hiç değilse uyuyorum veya müzikle yol daha çabuk geçiyor. gündüz uzun yola çıkmak ölüm gibi geliyor. otobüste zaten mayışıyor insan bi de gidecegin yere geç saatte varıyorsun iyice değişik oluyorsun.

1

evet çok seviyorum gece yolculuğunu gündüz yolculuklarından çok daha iyi oluyor. fazla uyuyamam da ben yolculuk esnasında açar film izlerim , müzik dinlerim. otobüste daha sessiz oluyor, sessiz sakin bir yolculuk en güzeli.

0

geceleri otobüsle uzun ve uzak bir yolculuk yapmayı isterdim, başımda ki dertleri unuturdum az bişey de olsa ve kafa olarak da buna çok ihtiyacım var. bu yolculuk geceleyin olduğunda daha hoş olur, sessiz sakin karanlık zaman diliminde kafamın içindekiler huzura kapısını açar en azından yolculukla beraber.

0

gündüzleri gitmektense geceleri gitmeyi daha çok tercih ederim.çünkü hem trafik daha hızlı hareket ediyor hem de uyuma ihtimaliniz daha yüksek.fakat cam kenarında etrafı izlemeyi çok sevenler için kesinlikle gündüzleri yolculuk yapmak daha mantıklı.

0

özellikle otobüs yolculuklarını geceye denk getirneye çalışıyorum uyuyup vakit çabuk geçsin diye