0

en iyisi spor salonu tabi evdede yapabilirsin sporunu ama en güzeli spor salonunda yapmak spor salonunda daha cok avantaj sahibi olursun benim görüsüm bu

0

ben spor icin genelde futbol sahalarini tercih ediyorum.yada hali sahalari tercih ediyorum buralar benim icin ideal yerlerdir.

0

spor salonlarına da yazıldım ama eğer yüzmeyeceksem evde spor yapmayı tercih ediyorum. kendi vücuduma göre dumble setim, minik plates topum, egzersiz matım ve bisikletim varken spor salonuna yazılmayı saçma buluyorum. spor salonunda havuz varsa ancak o zaman yazılıyorum. onun dışında evde spor yapmak her zaman daha rahat hissetmemi sağlıyor.

0

spor için genelde sokakta ve parklarda yürüyüş yaparım evde de koşu bandı var orada yürürüm

0

genel spor salonlarını tercih ediyorum. bilinçsiz ve dengesiz spor yapmak yerine bir yaşam koçu veye eğitmeni tarafından bilinçli ve düzenli bir spor yapmak daha iyi olur.

0

ben spor için spor salonlarını tercih etmiyorum. çünkü spor salonunda yapılan hareketleri günlük hayatımızda yapabiliriz. bu hareketlerin hiçbir zorluğu yok. misal çokca zayıflamak isteyenler spor salonuna gider ve yürüyüş bandına çıkar, ne gerek var sırf onun için gidiyorsan sabahları erken saatte çık dışarı 1-2 saat yürüyüş yap, bir yere veya işe gideceğinde toplu taşıma araçlarına değil de yürüyerek git, işten geldiğinde yemek önce çık dışarı sabah yaptığın gibi yürü.

0

spor için genel olarak evde yapılabilecek hareketler vardır aslında. ama genel olarak tabii ki de spor salonlarını tercih etmeyi düşünüyorum. çünkü spor salonlarında daha çok aletler olduğu için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. tabii ki belli başlı sporları evde yapabilmek mümkün. ama sizin başınıza yetkili bir hoca olmadığı için bir yerlerde hata yapıyorsanız da sizi yönlendiren olmuyor. spor salonlarına gittiğimiz zaman genel olarak ilk haftalarda yetkili bir hoca sizinle ilgileniyor ve neleri doğru yapıp neleri yanlış yaptığınızı gösteriyorlar. spor salonlarında daha çok seçenek var alet olarak. bunların hepsini tabii ki de doğal olarak eve alma imkanımız yok. o yüzden haftanın belirli günlerinde ya da belirli saatlerinde kendinizin boş olduğu zaman gitmenizi tavsiye ederim. çünkü spor insanın daha dirençli olmasını sağlıyor belli ki. kas yapma konusunda olsun gerçekten çok güzel aletleri oluyor ve vücudumuzu geliştirebilirsiniz. bu yüzden genel olarak gitmeyi tercih edenler tarafındayım.

0

spor için spor salonlarını tercih ederim . her türlü aletin bulunduğu yerlerde spor yapılması tercihimdir. genellikle açık alanlarda koşsamda diğer eğzersizlerimi spor salonlarında yaparım .

1

evet spor salonları daha iyi eğitim veriyor