0

müslüman ülkesinde müslüman kadın dururken yahudiyi tercih etmek de ayrı ilginç geldi. nitekim çocuk ne kadar çamur gibi koyduğun şekle göre devam ederse kadın da su gibidir döktüğün kalıbin şekline kolaylıkla girer is sende bitiyor kısaca. bi kadından gül bahçesi de yaratmak senin elinde kaktüs bahçesi de. arabaya gelince ben mercedes den şasmam.

0

biz türk kızlarını hakedemedik ki yahudileri nası hak edelim şaka bi yana audi de güzel araba ama benim tercihim golf

1

anlayamadım tam olarak ne alaka kadının yahudisi derken. yahudi kadınların farkı ne oluyormuş ki. kadın kadındır her dinden ve ırktan iyisi de çıkar kötüsü de çıkar erkeklerde olduğu gibi. arabanın audisi hakkında da bir şey diyemeyeceğim. gerçekten kaliteli ve tarz arabalar üretiyorlar. onun dışında insanların ayrıştırılmasında ve kökenlerine göre iyi ya da kötü olarak belirlenmelerinden hiç hoşlanmıyorum. insan insandır sonuçta belirleyicileri de tamamen farklı şeylerdir.

0

bu sözler çok fazla tartışmaya sebep olsa da ben de bu söze katılıyorum yahudi kadınlar genellikle kocalarına çok sadık olmalarıyla ve kocalarını çok iyi yerlerde görmek istekleriyle diğer kadınlardan farklılıklar gösterirler her zaman kocalarına destek verirler ve ailesel olarak yahudi kadınların daha iyi bir geçmişi bulunmaktadır yahudi kadınların geçmişinde çok sağlam aile büyükleri bulunmaktadır bu aile büyükleri amerika'da büyük şeyler yapan insanlardır aynı zamanda arabanın audi arabanın audisi gelmesinin temel sebebi audi marka arabaların gerçekten çok spor ve iyi olmasıdır bu tür araçlar çok konforlu olup aynı zamanda çok iyi bir araştır sağlamdır