1

yarışmalar beni motive etti hep sitede. listeye girdim genellikle ve ödül almak için çabaladım. o da tabi hem kazanca hem de sizin yazma alışkanlığınıza katkı sağlıyor. ancak yılbaşında yapılan yarışmada listeden son anlarda düştüm ve her zaman ki gibi yine ödül alamadım. akabinde bir yarışma ya da bir zam durumu olmayınca siteye giresim bile gelmiyordu. girsem de yazasım gelmedi bir türlü okuyup okuyup çıktım. bu nedenle çok uzun süreli olunca yarardan çok sıkıntı verebiliyor. yeni bir yarışma gelirde hareketlenir umarım bizim motivasyonumuz da.

0

yani yararli para kazanıyoruz burda sonuçta ek gelir elde ediyoruz azda olsa ama surda 20 kişiye verilseydi ve yirmi kişi sevinirdi bence daha iyi olurdu. bu normal bir yarışma değil sonuçta herkes sevmeseydim yılbaşında ve bu yarışmada yılbaşına özel olan bir yarışma bence sorumani düzeltmeli ve zamanı kısa tutması lazım diye düşünüyorum. en azından bizler o parayı yılbaşından önce çeksem daha iyi olur.

0

yararlı tabiki aslında yarışma kazanamasan bile kazanmak için bir tık daha uğraşıyorsun bu sayede olan paran da artıyor . senin için her türlü artı oluyor yani .

1

yarışmalar üyeleri için tabii ki oldukça yararlı uygulamalar. kısa süre içerisinde çok daha fazla gelir sağlamış oluyoruz yarışma var sayesinde ayrıca hem bize yararlı oluyor hem de sitenin aktifliği daha fazla olduğu için site yöneticilerine de fayda sağlamış oluyoruz dolaylı yoldan.

0

aslinda yarışmalar olmasa site bu kadar aktif olmadığını söylemek doğru olur. şuan da herkes aktif durumda.