0

antalyaspor geçen senelere oranla bu seneye çok güzel bir futbol oynayarak başladı. ve şu anda ligde 3 sıradadır.bence şu an bulundukları yeri kesinlikle hak eden bir takımdır diye düşünüyorum.özellikle bu takımın başına bülent korkmaz geldiğinden beri antalyaspor çok güzel bir futbol oynuyor. böyle oynamaya devam ederse kesinlikle şampiyonluğa bile oynayacağına düşünmekteyim. çünkü izlediğim maçlarında oynadığı oyun çok güzel bir futbol oyunudur. geçen gün de zaten bursaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek birlikte üçüncülük gelmiştir.eğer böyle devam ederse uefa için en büyük adaylardan birisi olarak ben antalyaspor'u görüyorum ancak bana göre antalyaspor büyük bir düşüşe geçecektir. çünkü bu başarı devam etmez diye düşünüyorum. neden derseniz her anadolu takımı her sene böyle bir yükselişe geçiyor.ancak daha sonra öyle bir düşüşe geçiyor ki örnek verecek olursak,kayserispor geçen sene uefa'ya oynuyordu. daha sonra 10 sıraya kadar geriledi yani ne olacağı belli olmuyor. bu ligde umarım antalyaspor bu başarısını devam ettirir ve uefa'ya giden türk takımı olur.

-1

antalya spor takımına baktığımız zaman gerçekten bu sezon çok iyi başladıklarını söyleyebiliriz. özellikle bu kadar iyi bir başlangıç beklemiyordum açıkçası antalyaspor gibi bir takımdan. ve bu sezon büyük bir çıkış içerisine girdiklerini görebilirsiniz ve inşallah bu çıkışta devam edeceğini tahmin ediyorum antalyaspor adına. şu ana kadar izlediğim performansları karşı antalyaspor gerçekten bu sezon üst sıralarda yer alacağını bizlere kanıtladı gibime geliyor. çünkü oynadıkları kadro kaliteli ve ne zaman nerede ne yapabileceklerini biliyorlar takım olarak kendilerini tamamen çözmüşler diye düşünüyorum. baktığımız zaman aslında antalyaspor derbi maçlarında puan aldığı sürece hiçbir şekilde buradan geri adım atacağını zannetmiyorum. evindeki maçlarda genellikle zaten galip gelen bir taraf olduğu için deplasmandaki maçlar onlar için daha çok önemli hale geldiğini düşünüyorum. eğer deplasmandaki maçlarda kazanmaya kalkarsa ben zaten büyük bir ihtimalle ilk 5 içerisinde yer alabileceklerini hatta şampiyonluk yolunda ilerleyebilecek lerini tahmin ediyorum. uzun süredir antalya spor maçlarını izlemeye özen gösteriyorum izlediğim antalyaspor kadarıyla şu anda avrupa'da oynamış olsaydı bir üst tura çıktığını görebilirlik açıkçası. inşallah bu sezon üst sıralarda bitirir be bir avrupa macerası antalyaspor bekler diye tahmin ediyorum ve büyük başarı ile kendini toparlayacaktır. antalyaspor taraftarına baktığımız zaman ise gerçekten de çok büyük bir ateşli taraftarı olduğunu söylemek çok mümkün evindeki bütün maçları hep yanlarında bey hiçbir şekilde de yalnız bıraktıklarını görmedim. bu her takımın sahip olmak istediği bir taraftar kulübü olduğunu söylemek daha doğru olur gibime geliyor bana. baktığımız zaman uzun yıllardır gerçekten de büyük transferler yapmaya çalışan antalyaspor bu sezon biraz olsun yaptığı transferler ile gündeme gelmiştir. inşallah daha da iyi transferler gelir ve türkiye'yi avrupa'da yi temsil edebileceğini ve inşallah büyük takımların eleyerek bizi gururlandıran bileceğini tahmin ediyorum. bütün türkiye takımlarına başarılar dilerim inşallah hepsinin yolu açık olur.

0

lige kötü başlamalarına rağmen konumları gayet iyi. bülent korkmaz hoca ile birlikte güzel bir ivme yakaladılar. giden önemli oyuncuları düşününce gayet başarılı bir sezon geçiriyorlar.

1

tribünlerde izmir marşı söylendiğinde buna tepki olarak beyanat ile söylenmemesini isteyen bir idarenin takımını sevmem olanaksız. küme düşer, düşsün..
enflasyon düşer,
hükümer düşer,
antalyaspor küme düşer.. :)

0

antalya spor sevdiğim türk takımlarından biridir. ama bir türlü istenilen düzeyde futbol oynamayor. bazı zamanlar iyi oldukları zamanlar oluyor, ama istikrar anlamında gelmiyor. çok iyi oyuncularda alsa da dediğim gibi futbolda iyi yerlere gelmemektedir.