0

odul 200 tl gibi az bir miktar olup ilk üce giren kisiler arasinda dagitilsa keske. en azindan sitedeki aktifligi surekli tutmakta fayda var diye dusunuyorum. sitedeki aktiflik o kadar dusuk ki aetik. yeni uyeleri gectim eski uyelerden kimse kalmadi.

0

zaten sitedeki aktifliği bu yapılan yarışmalar sağlıyor. neden diyeceksin... çünkü yarışma süresi içerisinde verilecek olan ödülleri yapmak imkansız hale geliyor. mesela yılbaşında birinci olan kişiye 250 tl verildi. bu yılbaşı yarışmasının süresi de 15 gündü. 15 gün içerisinde de 250 tl yi yapmak imkansız yani bu sitede. e ister istemez millet daha kısa sürede daha fazla para kazanma peinde olduğu için yarışmanın olduğu zamanlar aktif oluyor baya...

0

200 tl ödüle ve 2x kazanca site baya bir artış gösterdi fakat bu 2x kazanc gidince gene kimse kalmaz sitede diye tahmin ediyorum.

1

yarışma olsun isteyen biz üyelerdi. 2 kat kazanç bile hareketlendirmedi diyende bizzat bendim, listelerin daha motive edici olduğunu söylemiştim. ama yarışmalar sürekli hafta sonu yapılıyor nedense. daha bir kez bile ödül alamadım onca aktifliğime karşı. gerçi ben diğer arkadaşlar kadar da kazanamadım bir aydır siteye üye olmama rağmen.
demek ki kıyıdan kıyıdan günlük iki liramı almak, sorumani'den benim payıma düşende. farklı yarışmalar desek de sesimiz duyulmuyor çünkü anlaşılan.

0

evet siteye gerçekten çok canlandırdı yarışma olmadan önce o kadar çok cevapsız sorular vardı ki; burada 7- 8 arkadaş o cevapsız soruları cevaplamaya çalışıyorduk.. sırf sorumani ayakta kalsın diye zaten her zaman da ben onu istiyorum. çünkü burası güvenilir bir site ve seviyorum da ama bazı arkadaşlarımız yarışma olduktan sonra tanımadığım isimleri bile şu an listede görüyorum. yarışma bitecek bugün ama gene de gelip kimse aktif olmayacak gene biz beş ,altı bilemedin 7 kişi aktif olup cevapsız soruları cevaplamaya çalışacağız. hani insanlar biraz duyarlı olması lazım, menfaatçi olmaması lazım.. sen yarışma yapılırken buraya geliyorsan, yarışma bittikten sonra gidiyorsan benim sana diyecek bir şeyim olmaz anca bu bencilliktir ,menfaatçılıktır.. benim içim ve vicdanım gerçekten de çok rahat ben yarışma olmadan da aktifim yarışma varken de aktifim çünkü benim gerçekten paraya ihtiyacım var.. ama bazı insanlar keyfinden geliyor demek ki buraya anlamış değilim şu an sitede cevapsız soru bile yok %5 kazanç bile elde edemedim şu an çünkü tüm cevaplar da dolmuş ya ne diyelim sorumani doğrusunu görüyor bazı insanların aktif olup ,bazı insanların aktif olmadığını da biliyor.. ama işte elden ne gelir sonuçta burası para kazanma platformu insanlar da buraya para kazanmaya geliyor tabii bazı insanlar menfaatçi bir şekilde diceğim sadece bu kadar. ama şu an o listede birkaç kişi imla kurallarına uymadan ön sıraya aldılar zaten sorumani inceleyecek o zaman bakalım göreceğiz.

0

evet bu 200 tl lik yarışma siteyi canlandırdı baya... aktif olarak görmediğim kişiler birden meydana çıktılar valla :d

0

200 tl ödüle kim canlanmaz ki arkadaşım kaç gündür sessizdi burası iyi oldu vallahi:)))

0

baya canlandırdı bence. ama ödül almak baya zor sanırım kazananlara şimdiden hayırlı olsun gerçekten büyük emek harcamak gerekiyor. neredeyse herseye uzun uzun cevap yazmaları gerekiyor. ben zaten alamam o kadar uğraşmıyorum ama alanlarda kesinlikle hakkediyor.

2

bilmem benim kendi adıma artık umurumda bile değil.. bundan evvelki yarışmada 2 nci bitirip para kazanmıştım ama o süreçte sinirlerim çok yıprandı. gözlemlediğim ben bilmediğim soruları araştırıp doğru cevaplar peşinde zaman harcarken insanların bir çoğu sadece yoruma dayalı olarak o soruların cevapları bile olmayan satırlar ile benimle eşit oluyorlardı. bu adaletsiz bir uygulama zira kontrol mekanizması için bilinç altımıza ee et şikayet tavrı aşılanıyor. üç kuruş kazanacağız diye birilerini şikayet edebilmeyi düşünmek kadar adi birşey yok bence. eğer bu site yapıldıysa bunun kontrol mekanizmalarınında olması gerekir. bu da soru sahipleri olmalı. ben bir soru sordum diyelim, ben o sorunun cevabını bildiğimden her gelenin cevabına bakmalıyım.. ve nasıl cevapların yanına ok işaretleri var. doğru olmayan cevabı oraya siteye uyarı gönderecek şekilde işaretlemeliyim. karar sitenin o bu cevabı okur ve eğer sorunun cevabı bu değil derse yani burada çok kimsenin yaptığı gibi sözü uzatarak cevabı vermeyenler gibi ise o kişiye kazanç eklenmemeli. bu çok basit ama uygulamaya niyetleri yok. o yüzden o süreçte çok hıprandı sinirlerim. insanlar sorsanız müslüman, elhamdüllillah der, kul hakkı der, helal haram der.. ama yapacağını da yapar. sonra üç kuruşluk menfaat için beş kuruşluk kişiliğinden yer. ben onlar gibi olmak asla istemedim, olmadım, olmayacağım. bu yarışma umurumda değil ne de bundan sonrakiler.. amacım sadece girdiğim zamanlarda 25 lira yapıp yapıp emeğimi talep etmem.. o kadar benden bundan sonra..

0

evet canlandırdı cok-da güzel oldu keşkenizde kazana bilsek

0

kesinlikle canlandirdi.en azindan bi sureden sonra %5 kazancli soru sayisi baya azaliyor.