0

bu soru büyük ödüllü yarışma başlamadan sorulmuş bir soru.şu anda yapılan yarışmayı soruyor.yarışma 1000 liralık ben iki gün sonra başladım bu yarışmaya ilk başladığımda yani listeye girdiğimde 17.sıradan girdim.şimdi ise bir üç bir dört bir beş gidiyorum.buralarda olan arkadaşların puanları birbirine çok yakın zaten bakalım sonuç nasıl olacak.hak eden kazansın derim.ama yarışmada haksızlıklarda var

0

yani şu an beyin modunda olduğu için bu sorunu gördüm öyle cevap vereyim dedim ondan dolayı eski sorular çıkıyor. beyin modu olduğu için büyük ödül zaten yarışma devam ediyor. bin tl'lik den bahsediyor ve bu zamana kadar o kadar yarışma yapmasına rağmen en büyük ödül yarışması 1000 tl oldu o da yılbaşına özel ama yılbaşı bittikten sonra ne gibi ödüller gelir onu bilemem en fazla 200 - 500 gibi büyük ödüller gelebilir ama özel günlerde gerçekten de çekişmeli oluyor gibime geldi. ben bir 3. sıradayım, bir 4. bilemedim bazen 6. sıradayım ne olacağını gerçekten anlamadım kimin kazanacağını yani burada hak eden kazansın diyorum. kim hak ediyorsa inşallah kazanır. tabii kimse kopya içerik üretmesin ve imla kurallarına da uysun ben ortaokul mezun olmama rağmen ben yine de imla kurallarına uymaya çalışıyorum. millet de uysun lütfen.

1

büyük ödül dediği için daha fazla bir şey bekliyorum ben.daha önce beş yüz kere yarışma yapılmıştı.yine beş , on kişi o ödülü paylaşmıştı. onun gibi olabilir diye düşünüyorum ben belki de daha büyük bir ödüldür. belki yine iki kat kazançta alabiliriz.merakla bekliyorum bende bu yarışmayı. umarım hakedenlerin kazandığı bir yarışma olur.