0

ben o arkadasımı yolatrım ama onda suc degil tek kelimeyle allah belanı versin

0

sevdiğim insanın ne düşündüğü önemli ama benim başıma öle birşey gelse arkadaşıma bırakırım çünkü ben kimseyi sevmem sevgiliyken bir kere o acıyı yaşayıp acı çektim birdahada sevmedik şimdi eşimi seviyorum o benim için ömürlük sevgilise gelip geçicidir

0

basıma bir keresinde böyle bir olay geldi bunu sizinle paylaşa bilirim. 2 sene önce 3 senelik bir arkadasım vardı aramız gayet iyidi. bir birimize güvenir sırlarımızı paylaşırdık. sonra ben bi gün okul cıkısında bi kız gördüm kuzenini ziyarete gelmiş. o gün o kızdan etkilendim ve arastırıp kızın adını ögrenip instagramdan mesaj gönderim kız bi müddet sonra cevap verdi. konustuk,sohbet ettik derken en sonunda buluşmaya karar verdik,ve buluştuk,bir cafede.
ben orda ona olan duygularımı anlattım,oda bana karsı boş olmadıgını anlattı,ve biz cıkmata basladık. aradan bi kac ay gectikten sonra ben kızı yakın arkadasım olan oktayla tanıstırmak istedim. beraber vakit gecirir gezeriz diye düşündüm. bir sinama planı yaptım üçümüz sinamaya gittik. o gün bitti eve gittik ve o andan itibaren kız bana gec cevap ve soguk cevap vermeye basladı. bizim arkadaş buluşmak için can atarken her gün bi bahane bulup beni sallamaya basladı. bir gün başka bi arkadasım olan can bana oktayı bir kızla gördüm dedi. can kızı bilmediği için benim sevgilim oldugunuda bilmiyor. bende merak ettim kız kim ve oktay niye söylemedi bana diye. akşamında oktaya mesaj attım yarın buluşalım mı diye sordum maç yapmak için halı sahaya gidecegini söyledi. inanmadım ve ertesi gün sabah erkenden kalkıp evlerinin önündeki parkta oturdum bekledim. 4 saat sonra oktay evden cıktı şık kıyafetler falan baya havalı, hiç spora gidecek hava yok. neyse çaktırmadan uzaktan takip ediyorum falan bi cafeye girdi üşt kata cıktı. bende dısarda bekliyorum yukarda kim var bilmiyorum. aradan 10 dakika geçmeden benim kız geldi. ilk basta ne oluyor diye düşündüm. aklıma hiç kötü bir şey gelmedi. merak ettim yukarıya cıktım, bir baktım bizim kızla oktay el ele oturuyorlar. gittim yanlarına bi birine bi birine tokat attım. oktayı aldım kolundan tutup dısarıya cıkardım. cafenin arkasındaki parka görürdüm, arkamızdanda kız geliyor koşa,koşa neyse gittik parka. ben orda oktayı dövdüm kız da gelip bana tokat atıp allah belanı versin dedi. o günden sonra ne kızla nede oktayla bir daha görüşmedim:

0

bunun icin karsi cinsin ne dusundugu onemlidir yani secim ona kalmis bisey