0

eveet bakıyorum. şuanda da sitede iki katı kazanç etkinliği var ya. bu cevabım ne kadar kazandırmış, kaç tl olmuş kazanç hanem diye psikopata bağladım resmen... ama işte soruları yeni sekme açıyorum onları bitirip öyle bakmayı tercih ediyorum ki en azından ''aaa... 26 liraydım 27.32 olmuş.'' diyebiliyorum. yani böyle yapması da güzel oluyor biliyor musun? :d :d en azından kazanca bakmayıp bakmayıp acaba ne kadar oldu diye bir heyecan oluşuyor ya.. :d :d çok güzel oluyor..

0

ben tabiki ilk olduğu için bende gözetim altında tutuyordum ne kadar yazinca ne kadar kazaniosun die hangi cevaplar arasındaki gelir miktarını karsilastiyordum o yüzden suan o kadar bakmıyorum ilk kazancimida aldım tabiki.herkeze bol kazançlar arkdaslar herkez bu plartforma gelsin die davet gonderjn.

0

sana açık konuşayım ben her cevaptan sonra bakıyorum ne kadar olmuş diye var ya

0

kazançlarıma ne sıklıkla baktığım her zaman değişiklik gösteriyor. bazen bir soruya cevap verdikten sonra bakıyorum bazen de biraz bekleyip ondan sonra bakıyorum. ve bazen kazancıma bakmayı unuttuğum bile oluyor :)

0

ben daha çok 5 6 soruya cevap verdikten sonra bakıyorum. sonra mesela çok soruya cevap veriyorum, ondan sonra bakmayı unutup bakıyorum. genel de ama 5 10 dakika arasında bakıyorum.

0

ben her sorudan sonra bakıyorum.bazen saatlerce bakmıyoruç hırslanıyorum daha çok kazanmak için.sürekli bakınca hırsım kalmıyo çünkü.

0

yani bunu sürekli yapmıyorum. aklima geldikce falan bakıyorum. telefon üzerinden girdigin için üç çizgi bar bu yüzden pek aklıma gelmiyor ve ilgimi çekmiyor sağ üst ondsn bakmıyorum pek.

0

bende alışkanlık haline gelmiş yani 5 dakikada bir bakıyorum kazançlar ne kadar oldu diye çünkü 5 dakikada bir bakınca gerçekten de az kazanmışım diyorum, en azından bakmayınca da iyi kazanmışım gibi cümleler kuruyorum. genellikle bakmamaya deniyorum ama olmuyor. :)