0
0

bir gün 24 saat 7 saat uyuyorum geriye kalıyor. 17 saat işte 17 saatin hemen hemen 7 saatini bakıyorum galiba.

0

telefona gercek den nerdeyse gunumun yarisi onla geçiyor çünkü benim isim telefon olduğu için musterilerle görüşüyorum ondan dolayı.haricinde ise bakıyordum ama real işler daha çok basıyordu fazla vakit olmuyordu suan ama tabiki var zaman.genelde öğrenci ve hanimlarinin daha çok elinde olur diye dusunuyorum bende.

0

ya ben her boş kaldığımda bakıyorum ya ne biliyim biraz kölesi olduk sanki aslında iyi değil ama ne biliyim

0

açıkçası telefon gün içersinde hep elimde bir de okula gitmediğim günler resmen telefon bizi kendisine bağlıyo sosyal medyasıydı mesajıydı fotoğrafıydı açıkçası hep elimizde hele birde şu devirde telefonun 7 den 70 e olduğu bir dönemde herkes gününün yarısından fazlasını telefonda geçirmektedir bende yemek yerkeninden tutun otururken bile telefona bakıyorum günümün yarısından fazlası telefonda geçiyor

0

telefon çoğu zaman elimde birşeyler izliyorum, mesaj yazıyorum ve öğrenci olduğum için gruplara bakıyorum ve gelen önemli mesajlar oluyor onlara bakıyorum, sürekli elimde yani .

0

her dakika telefona bakarım ama bazen de 2 3 saatte bir bakarım

0

genelde bos zamanim cok oldugu icin gunun %30-40 ini telefona bakarak geciriyorum.

0

vallahi telefonla çok vaktim geçiyor yani günün yarısı neredeyse telefonumda geçiyor diyebilirim. şu an okumadığım için üniversiteyi bitirdim evde olduğum için daha çok telefonla uğraşıyorum. yapacak bir şey olmuyor insan canı sıkılıyor yani instagram facebook falan geziyorum videolar falan izliyorum bazen oyun oynuyorum bazen televizyona bakıyorum ama çoğunlukla telefon elimden düşmüyor diyebilirim.

0

telefonas çok fazla bakıyorum şonuçta artık pc yapabildiğimiz işlerin bir coğunu telefonda yapbabiliyoruz team iwewer vs gibi uygulamlar ile yani günde en az 4-5 saaat bakıyorum

0

istemediğin kadar telefona bakıyorum yani her fırsatta elimizde.

0

telefona günde tam olarak verdiğim zaman 30 dk ya da 1 saat felandır genellikle okulda 2 saat felan uğraşıyorum ama fazlada bakmamak lazım çünkü boynunuzda bir takım ağrılar felan yaşıyabilirsiniz tehlikeli olur yani.

0

yani sabah bir gidiyorum, akşama kadar telefona bakıyorum. hızdan gözlerim bozuldu bir gün vallahi korkuyorum gözlük takmam inşallah yani telefona bu kadar da bakmak bence hiç iyi değil zaten gözlerim ağrıyor inşallah migrenden dolayıdır gözlerimin bozulmasını istemem yani.

0

yaklaşık 2 3 saat kadar bakıyorum sanırım.