0

anlaşamadığımız yerler tabiki oluyor ama genel olarak iyi anlaşırız

0

ailemle genel olarak iyi anlaşırım ancak herkes gibi zaman zaman tartışmalarımız sorunlarımız oluyor. ailemi çok seviyorum ve onları kırmamaya özen gösteriyorum. genellikle bir sorun olduğunda o ortamdan uzaklaşmaya ve sakin kalmaya çalışıyorum saygısızlık etmemeye çalışıyorum ancak tabiki her anınız böyle olmuyor yine de sorun çıkarmak tartışmaktan yana değilim. sabırlı biriyimdir. aileme karşı da sabır göstermeye çalışırım gerektiğin de onlar da bana gösterir bu sabrı. onlarla iyi anlaşıyorum

0

ailem le arada iyi anlasiyorum bazen düşüncelerimiz uyumlu olmuyor birbirleriyle bu sebeblede bazen atismalar yasa izliyoruz. bir tarafın alttan alması gerekiyor ve bunu ailem ve diğer aileler genelde almıyor çocukların alttan alması isteniyor bana gore bu düşünce yanlis iki tarafında alttan alması gereken taraflar ve konular vardır.

0

annem ve babaannemle çok iyiyiz maasallah ama babam için aynı şey geçerli değil.

0

hayır. asla denemiyorum. kişisel alana saygıları yok. bana saygıları yok.

0

evet çok şükür neden iyi anlasmiyim onlar benim ailem beni bu dünyaya getirip büyüten insanlar kahrını çeken insanlar. tabi anlasyrm ölürüm ben onlara kurbanda olurm

0

çok şükür anlaşıyoruz. bazen fikir ayrılıkları yaşıyoruz bazen birbirimizi kırıyoruz bazen kenetleniyoruz birbirimize bazen coşuyoruz hepbirlikte. canım annem çilelerin kadını tek dostum sırdaşım çok fedekarlıklar yaptı bizim için bir kere kendini düşünmedi varsa yoksa biz, canım babam sabahtan akşama kadar canı çıktı bize daha iyi şartlar oluşturmak için, çok çalıştı birşeyimiz eksik kalmasın diye, canım kardeşim benden küçük olmasına rağmen o bana abilik yaptı, en büyük destekçim oldu, hep bana güvendi, adım atsa danıştı. ne döverdim ama küçükken :) şimdi gücüm yetmez diye ses etmiyorum :)

0

aile insanın herşeyidir. akşam işten sonra adımlarınız yönü bellidir. aile içinde herşey olur ama sonunda sarılır yola devam edersiniz.

0

ewet çok iyi anlaşıyoruz şuan bir sıkıntı yok yatın ne olur bilmiyorum

0

evet ailemle çok iyi anlaşırım allaha çok şükür

0

hayır anlaşamıyoruz çoğu zaman fikirlerimiz bir türlü uyuşmuyor

1

ailemle iyi anlaşmaya ve iyi geçinmeye çalışıyorum.