0

dondurmanın yazı kışı yok. aslında dondurmayı doktorlarda öneriyor boğazımızın ağrıdığı zaman soğuk bir şeylerin ve bunun başta dondurma olması gerektiğini söylüyor soğuk boğaz hastalığına daha iyi geliyormuş. yazın daha tehlikeli genellikle ter attığımız zamanlar dondurma yemek hastalığın bir başlangıcı olabilir. genellikle böyle hava sıcakken gezerken güneşin altında dondurmanın yenmesi daha tehlikeli olabilir tabi bu benim görüşüm herkesin düşüncesi kendisine

0

kışın dondurma yenilebilir . daha doğrusu isteyen insan yer isteyen yemez . fakat dondurma soğuk olarak tüketildiği için üşütebilir ve boğaz ağrısı çekersiniz . bu yüzden kışın dondurma tüketmemeniz sağlığınız açısından daha faydalıdır .

0

yiyenler yer ama dondurmanın amacı yazın sıcak günlerde çocuklara ve gelen konuklara rahatlatma amacıyla verilir kışın helva gibi tatlıların yanında olur ama amacını yukarda açıkladım ben şahsen kışın dondurma yemem çünkü boğazın şişer yutkunamazsın çok kötü oluyor yiyenler yiyor ama bence yemeyin saglıklı olan bence budur amaçları belli açıkladım sonuçlarını açıkladım cevabım bu yenmez.

0

normalde yenmemesi gerekiyor kışın dondurma. çünkü zaten havaların soğuk dönemlerde soğuk yiyecek ve içeceklerden kaçmamız gerektiğini düşünüyorum. dondurma boğazımızı tamamen kötü bir duruma sokabileceğini söyleyebiliriz. bu yüzden de yaz aylarına kadar tüketmememiz gerekiyor bana göre.