0

bir laf vardır, beş parmağın beşi bir değil. insanlarda hepsi aynı olamaz. çünkü yapıları değişik büyüdüğü ortam değişik oluyor. bu yüzden fark olmasına sebep olabiliyor.

0

her insan bir değildir. dünyada bin bir türlü insan vardır. her tanıştığımız insanda yeni bir özellik bulabiliriz. kimse kimsenin aynısı değildir.

0

dünyada kaç tane insan varsa o kadar tür vardır. hiç bir şekilde insanlar bir birlerine benzeyemalen birer türdürler. insanların parmak uçları bile aynı değilken nasıl olurda insanlar aynı olsun . yani insan kendisinden başkasının türü olamaz

0

her insan bir olmuyor. çünkü bazı insanlar çok kötü insanlardır, bazıları ise güzel kalpleri yüzlerine yansıyan insanlardır. o yüzden benim gözümde her insan bir değildir.

0

her insan bir olmaz,yani istede de olamaz :)
insan turune gelince sanirim buna bi cevap veremiycem.:)

0

her insan asla bir olmaz olmamalı her insan aynı olsaydı ister istemez bir gün isteklerimiz bir noktada kesişecekti ve bu nokta belki de bizim hassas olduğumuz bir konu olacaktı böylece karşıdaki insanla büyük sürtüşmeler yaşayıp kötü şeyler meydana gelebilirdi.hem her insanın farklı olması çok güzel yeni birini tanıyınca yeni şeyler öğreniyoruz hayata bakış açımız yeni ve bizden farklı insanlar tanıdıkça değişiyor bu yüzden herkesin farklı olması çok güzel

0

her insanın bir olmaması gerekiyor bence. çünkü bütün duygular herkesin bir olmasını istemem açıkçası. herkesin farklı bir düşüncesi olması gerektiğini düşünüyorum.