0

yorgunluğa öncelikle eve gidip dinlenmek gerekir. daha sonra keyfime göre bir yemek yapar ya da dışardan söylerim. sonra bir güzel çay yaparım içerim. ya da yorgunluk kahvesini keyifle içerim.

0

dışarı çıkıp biraz temiz hava almak yorgunluğa çok iyi gelir ya da kısa süreli mesela yarım saatlik bir uyku yorgunluğumuz tabi uyuduğunuz saat çok önemli mesela ikindi vakti uyumayın bu vakitte ki uyku sizi daha çok uyuşturur en verimli ve yorgunluğa en iyi geken uyku öğlen uykusudur 11 ve 13 arası uyku çok iyi gelir

0

yorgun da en iyi gelecek şeylerden biri de çay ve kahvenin olduğunu söylemek isterim. çünkü vücudumuzdaki bütün yorgunluğu alabilmesi için etkili faktörlerden biri onların olduğunu söyleyebiliriz. bu yüzden yorgunluk üzerine güzel bir çay veya kahvenin içinde si vücudunuzun dirençli bir hale sokacağını tahmin ediyorum.

0

benim için yorgunluğa en iyi gelen şey çay ve kahvedir. bu ikisini içtiğimde genel olarak kendimi yorgun hissetmiyorum :)

0

yorgunluğa en iyi gelen şeyler den biri de duş almak olduğunu söyleyebiliriz. insa vücut olarak bütün yorgunluğunu aldığını görebiliriz aslında.

0

yorgunluğa çay ve dinlenmek iyi gelir onun dışında başka bir şey bilmiyorum