0

biz küçücük kene ilk yağan iki kar yenmez derlerdi büyüdük hala ikinci yağan karı yemiyoruz bende anlamış değilim niye böyle :)))

0

doğru mu bilmiyorum ama bir dönem yiyordum ben. küçükken özellikle. şuan yaptığım bir hareket değil zaten yaşadığım yerde çok sık kar görmediğimiz için biz anca kar soğuğunu yaşıyoruz malesef.

0

kar yağdığında yağan kardan yemenin bir zararı yoktur ama basılmamış temiz bir yerden alarak yenirse hiçbir sakıncası yoktur ayrıca üzerine pekmez dökerek yuyenleri çok gördüm, adinada karsanbaç diyorlar.

0

kış aylarında kar yağdığında yemenin yararıda zararıda yoktur. benim bilgime göre ancak ben şuana kadar kar bir kere yedim ve açıkçası tadını çok beğendim.

0

kış aylarında genel olarak bazı kişiler kar yemesini çok seviyor. ama tabii ki çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü görebiliyoruz ki yağan ilk kar her zaman havadaki pisliği aldığını söylemek doğrudur. bu yüzden de ilk yağan karı yememek gerektiğini düşünüyorum. bu sağlığımız açısından gerçekten çok kötü sebeplere yol açabileceğini söylemek isterim.