0

ben yeni üye oldum ve sürekli mantıklı bilgi alabıldıgım sorular soruyorum dediğiniz gibi çoğu kişi cevapsız soruları cevaplamıyolar.

0

ben çok soru soruyorum cevaplamak yerine ama kimseden yanıt alamıyorum .

0

son bir saatte otuzdan fazla soru sordum sayfama girip cevaplayabilirsiniz

0

bencede şuan herkes %5 lik kazanç sağlayan sorular arıyor benim karşıma pek çıkmıyor çıkanı affetmiyorum.

0

saat 4 olmuş.. birkaç kişiden başka kimse kalmadı... kalanlar olarak %5 lik kazanç sağlayan soru avındayız gece gece... yalnız sabah listeye bakanların yüzlerindeki ifadeyi görmek isterdim çünkü en büyük atağı ben yaptım bugün bu sitede... resmen %5 lik daha fazla kazanç sağlayan soruları için ava çıktım resmen :d

1

sanırım şu anda yarışma olduğu için insanlar soru sormaktan çok cevap vermeye odaklanmış durumdalar.şahsen ben de soru sormuyorum zaten bir sürü soru sorup kendi sorularına uzun uzun cevap verenleri gördükçe delirecek gibi oluyorum. bazen şeytan diyor sen de yap aynısını ama bana ters bir şeyi yapmak bir yarışma uğruna hiç etik gelmiyor. gönül isterdi ki bu yarışma adil bir şekilde sonuçlansın ama maalesef öyle olacağını hiç zannetmiyorum. şu anda en kötü ihtimalle iki ya da üçüncü sırada olabilirdim. ama eminim ki yarın kalktığımda çok daha gerilere düşmüş olacağım. kurnaz çok çünkü.