0

konu nedir anlamadım hangi kelimeyle ne sorulmuş

0

ya evet... mesela a harfinden hangi sehir var diyor. ya da a harfinden isimleri acmis, ahmet isminin anlami nedir, ali isminin anlami nedir diye devam ediyor sorularina... ya da atasozlerine devam ediyor... aayy... firinci kuregini alip agizlarinin oetasina yerlestiresim geliyor.

1

teşhis koymak bana düşmez ama neyin kafasını yaşadıklarını çok merak ediyorum. hadi bir harften isim, şehir, hayvan sorup alfabeyi tamamlama isteğini bir parça anlarım soru bulamıyorsundur para kazanmak istiyorsundur. ama ''a dan başlayan bilmem ne markaları''na kadar ayrıntıya girmek ve didiklemek, bunları sitede arka arkaya görmek çok da sağlıklı bir durum değil gerçekten.

0

bence soracak soru bulamamış ve a harfinden başlayıp z harfine kadar soru sorayım bari diye düşünmüş olmalı. madem aharfinden başladım bari devam edeyim demiş.

0

bilmiyorum artık sonuçta benim tanıdığım insan yani kendisine söyledim o da bıraktı zaten soru sormayı ama akli dengesi falan yerinde yani deli falan da değil ve kendisinin kaç aydır da tanıyorum ondan dolayı söyledim yani. :)))

0

bende öyle düşünüyorum kardeşim.bu arada baya yoktun hayırdır bir şeymi oldu.