2

surda sacma sapan soru soran arkadaslar yettiniz artik be sirf para kasmak icin yapıyorsunuz ama helal mi?

Bizim yani hakkini vererek soru soranlara hakarettir bu ben bir soruyu sormak icin bin kere dusunuyorum mantikli zevkli seyler sormak icin ugrasiyorum millet renk ne nokta ne ses ne harf ne el ne bacak ne gibi kendince soru sorduklarini saniyorlar yettiniz. Sitenin kalitesini dusurmeyin yada gereken yapilsin.

8 cevap
0

harbiden ama ya 3 kurus kazanmak icin yaptiklari seylere bak yani ayip denilen bir sey var arkadaslar o kadar emek verenler var ancak direk siz sacma sapan bir soru soruyorsunuz parayi kazaniyorsunuz ayip arkadaslar lutfen aklinizi basiniza alin yaptiginiz kul hakkina girmek oluyor sizde emek verin ve yapin baskalarinin hakkina girmeyin.

0

aynen katılıyorum... yani soru sormak kolaylarına geliyor demek ki onlar için. bizde mi yapsak acaba. onlar kadar kazanabilecek miyiz? bir gün denek isterim yani. bakalım ne kadar para kazanabileceğiz bu yöntemle. onlar böyle yaptığına göre iyi kazanç kasıyorlar demek ki kendilerini cevaplarda göremiyoruz.

0

aynen katılıyorum. sırf para kasmak için o ne? bu ne? gibi sorularla çok karşılaşıyoruz. bir dün mü ondan önceki gün mü ne bir üye başladı şu ilin nüfusu kaç, bu ilin nüfusu kaç diye. sonra bir baktım sorumani ekibi soruları silmeye başladı :d :d çabuk soru sorabiliyorsun ya birde. zaman sınırı yok iki soru arasında ne kadar seri olursam o kadar iyi o kadar çok para kazanırım mantığındalar çünkü. biz ise burada soru bulup soracağım diye neler neler geçiriyoruz aklımızdan. ki sorulara da cevap vereceğiz diye parmaklarımız ağrıyor artık. ama işte gel gör ki onlar bizim hakkımıza girerek kazanç kasma, para kasma, daha çok para alma peşinde.

2

benim de çok rahatsız olduğum bir konu. su nedir bu nedir? soruları biktirdi. hayır yani elbette ki böyle sorular sorabiliriz. ancak sırf soru sormak için sorulduğu o kadar bariz ki. iki kuruş için düşünmeyi bir kenara bırakıp amaç odaklı sorulmuş sorular bence. ancak bu durumun bu şekilde devam edeceğini dusunmuyorum. yönetim bence el koyacaktır bu duruma koymalı yani.

2

evet kardeşim benden aynı şeyleri söylüyorum. bazı arkadaşlar olur olmaz ve saçma sapan sorularla bu sitenin kalitesini düşürmektedirler. site yetkililerinden bu konu hakkında mümkünse gereğinin yapılmasını bekliyoruz. ayrıca koplaya yapıştır yapanlar hemen yok edilmelidir. bunu site yöneticilerinin bildiği kanısındayım. lütfen bu konuya sessiz kalmayınız. zira ben ve benim gibi arkadaşların hakkı yenmektedir. saatlerce klavye başında özgün içerik üretmeye çalışıyoruz ama birileri maalesef bu hakkımızı gasp ediyor.

0

aynen ezgi bakalım ne zaman mudahele gelecek 4 gözle bekliyorum bu kesin haksizliktir yani başka bisey değil.

0

yani benim ne giresim nede öneresim geliyor artık boyle sorular gördükçe.

2

evet günlerdir aynı şeyi söylüyorum 3 krş için ya kopyala yapıltır yapıyorlar yada saçma sapan sorular soruyorlar bu emek hırsızlığından başka birşey değil hepimizin hakkına giriyorlar