0

bu boğaz ağrısını ben çok çekiyorum.. zaten bende bademcik var. ben bitki çayları içemedim için çünkü sevmiyorum gerçekten tatları falan zaten benim normal çaylada aram yoktur. ben her zaman ballı süt yaparım. sıcak bir şekilde içerim gerçekten de çok güzel boğazı yumuşatıyor ve boğaz ağrısını kesiyor. sana da tavsiye ederim içtikten sonra kestiğini de göreceksin ve boğazlarının yumuşadığını da anlayacaksın. ballı, sütü karıştır için hiçbir şekilde şeker atma çünkü zaten bal şekerli olduğu için çok tatlı olur. ilk önce sütü kaynat sonra balın at ama tamam mı yani bu şekil yapacaksın. gece yatmadan önce içersen daha iyi olur.

0

boğaz ağrısı için ben genellikle nane limon içiyorum. sizede tavsiyem nane limon ve ıhalmur icin bol bol ayrıca sıcak içecekler tüketin bunlar herhangi bir içecek olabilir. kışın soğuk yiyeceklerden çekinmeliyiz sıcak içeceklerle kendimize bakmalıyız.

0

boğaz ağrısı için aslında genel olarak nane limon içmek faydalı olduğunu biliyorum. biraz olsun boğazdaki o şişkinliği alabiliyor. günde bir bardak içmeye çalışıyorum. başka en iyi sistem aslında zencefil ve keçi boynuzu pekmezi de çok faydalı olduğunu söylemek isterim.

0

adaçayı,ıhlamur,bir de balın içine zencefil ve zerdeçal rendeleyelim karıştıralım ve sabahları aç karnına yiyelim.naneli limon da çok iyi geliyor.