0

sormani gercekden guzel bir uygulamaymis insanlarin haklarini yicegini sanmiyorum guvenilir olmasaydi tavsiye etmezdi kimse birbirlerine . beklemek guzeldir sorun yasarsaniz siteyle gorusursunuz

0

bence sorumani sitesi 3 iş gününü geçirmeden paralarınızı yatırır diye düşünüyorum çünkü sorumani sitesi gerçekten güvenilir bir site ve sürekli insanlar burada para kazanıyorlar ve sorum annenin buradaki insanların haklarını yiyeceklerini düşünmüyorum .eğer paranız 3 iş günü içerisinde yatırılmadığı ise bir sorun vardır bence sorumani sitesine mesaj yazarak sorununuzu iletebilirsiniz sorumani size yardımcı olacaktır .ama yine de 3 iş gününü geçeceğini zannetmiyorum eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sorumani sitesine mesaj yazabilirsiniz yada mail atabilirsiniz onlar sizinle hemen ilgilenirler.

0

yani 3 is gunu icerisinde yatirmiyorsa, dorduncu ve besinci unde yatiriyorlar. ama is gunu olmasi sart. carsamba odeme talebi verirsen vr cuma gunu de ystmadiysa araya hsftasonu giriyor malum. haftasonu bankalarin is gunu degil malum. bir de odeme talebinde bulunan cok kisi olursa sarkabiliyor odemeler. yani o kadar da sey yapmayalim.

1

sorumani baya güvenilir bir site ödeme alanların çoğu hemen ödemeyi aldı benim 4 gün oldu henüz ödenmedi öesaj attım dönmelerini bekliyorum.ama kesinlikle ilgili bir site diye düşünüyorum.keşke site kurucusunuda tanısaydık.eğer 3 günde ödeme alınmadıysa kesin bir sorun var demektir.ben ilk ödeme talebinde bulunduğumda iban hatası var diye ödeme talebi kabul edilmedi dendi.bilgilerinizi güncelleyin yine ödeme talebi oluşturmam söylendi bende öyle yaptım başka bir hesap yazdım şuan beklemekteyim.

0

umarım böyle bir durumla karşı karşıya kalan olmaz cünkü herkes sorumaniye çok güveniyor sorumanide güvenimizi bosa çıkarmamak için uğraşıyor umarım sitede hiç sorun yaşayan olmaz ve güzel güzel sorularımızı cevaplayıp kazancımıza bakarız.

0

yani ben şimdiye kadar iki kere ödeme talebinde bulundum ve ilk ödeme talebi bulunduğunu ertesi gün hemen param hesabıma yatmıştı ama ikinci ödemem de iki gün havadan geçmişti yani üç iş günü diyorsa kesinlikle üç iş gününde ödemeniz yapılıyor şimdiye kadar herhangi bir aksilik çıkmadı ödeme yapılmayınca sitede herhangi bir sorun olabilir bu durumla karşı karşıya gelirseniz sorumaniye mesaj atabilirsiniz bunu dile getirebilirsiniz.

0

ben cuma günü ödeme talebi yapıp pazartesi ödeme almıştım. belki hesap bilgilerinde sorun vardır. iletişime geçerseniz mutlaka yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

0

sorumani gibi güzel bir site sizin ödemelerinizi hiç bir şekilde aksatmadan yatırır.içiniz rahat olsun sitenin yönetimi felan gayet iyi bir yönetmelik sağlıyor.sitede saten disiplin felan olmasa sitede hiç bir şey kalmazdı.eğer senden yana hiç bir sıkıntı yoksa ödemenin yatması lazım bir kaç gün içerisinde bence mutlaka ödemeni alıcaksın.biraz sabırla beklemeni öneririm elbet yatırırlar.eğer senden yana bir sıkıntı yoksa bekle biraz baktın yatmıyor e postalarına mesaj yolla saten sana hemen geri dönüş yapıcaklarına eminim.ama bence sıkıntı olmaz hatta belki paranda yatmıştır bu attığın soru saten 2 gün önce felan atılmış.paran yattıysa herkese söylersin baride herkesin içi rahat eder.

-1

pazar günü ödeme talebinde bulunduysan. pazartesi veya salı günü zaten senin paran yatar incelendikten sonra hani buradaki yazarların hiçbiri bu durumla karşılaşmadık ve ben 190 tl ödeme talebinde bulundum ve 2 gün içinde yattı benim param yani ben sorumani'nin öyle bir sorun yaşayacağımızi zannetmiyorum.. buraya gerçekten çok seviyorum eşim bile telefonu elinden bırak boşuna takılıyorsun öyle sitelerde paranı vermez dediler benim param yattiktan sonra eşim gerçekten şaşırdı.. çünkü param yattı yani sen belkim kopya içerik oluşturduysan incelemeye alıyorlardır.. biraz daha bekle olmadı sorumani'ye mesaj at size geri dönüş yapacaktır ama paranız yatar merak etmeyin yani hiçbir şekilde kopyala yapıştır içerik oluşturmaduysanız bir ,iki güne kadar daha bekleyin mutlaka yatar paranız diye düşünüyorum.

0

valla bende iki gün önce ödeme talimatı vermiştim 30 tl bugün hesabıma attılar seninkini neden atmadılar bilemiyorum kardeşim 3 gün oldu diyorsun şasırdım şu an yatırdılarmı acaba?

0

bugunlerde belki bu durumla karsilasabiliriz cunku site yonetimi sitenin altyapisiyla ilgileniyorlar. yoksa bu zamana kadar bu sitede odeme alan yazarlar hic boyle birsey yasamadi. birde soyle bir durum var. haftaici carsamba persembe odeme talebinde bulunduysan, sitr yonetimi haftasonu gerceklestirdiyse odemeni, malum bankalarda odeme islemleri yapildiginda mesai saatleri icerisinde yapilabiliyor.

-1

@maigunluk bir şey yapmaya çalıştığım yok böyle bir durumla kimsenin karşılaşmadığını nereden biliyorsun. ben bizzat ödeme talimatı pazar verdim. bugun 3 iş günü oldu zaten. bunu dile getirim

-1

şu ana kadar böyle bir durumla karşı karşıya gelmediler yazar. ha bu ayarlar siteye yenilik yapmakla meşgul oldukları için belki geçilebilir. biraz sabırlı olmalısınız.

-1

şimdiye kadar öyle bir durum olmadı. ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım şahsen.

0

sorumani genel olarak şu anda bir altyapı ile bulundukları için büyük bir ihtimalle ödemeler bir veya iki gün gecikebilir diye düşünüyorum.

0

ödeme yapılır diye düşünüyorum çok fazla kafaya takılacak bir durum değildir yani beklemek gerekir diye düşünüyorum açıkcası