0

çünkü insanların bize laf söylemesinden korkuyoruz. dalga geçme ihtimalleri var. bence onu düşündüğümüz için hata yapmaktan korkuyor olabiliriz.

0

çünkü hepimiz hataya tahammülü olmayan kişilerce mükemmelliyetçi olarak yetiştirildik hata yapmak istemiyoruz çünkü hata yaptığımızda doğru yolu görmemize yardımcı olacak insanlar yerine bizi yargılayan insanlarla karşılaşıyoruz yanlış cevap verirsek hocanın eleştirisinden yanlış çıktı alırsak patronun gazabından korkuyoruz özetle hiç birimizin hataya tahammülü yok

0

insanoğlu korkaktır her zaman hata yapmaktan korkar.korkmak insanoğlu için artık bir refleks haline gelmiştir.hayattan ders çıkarmaktayım fakat bende korkuyorum aynı hataları yapmaktan sebebi ise ya yanlış ders çıkardıysam bununda sebebi emin olmamaktır.

0

kimse bile bile hata yapmak istemez bilmeden yapılan birşey herkesde hata yapmaktan korkar bazen hatalerın telafisi yoktur çünkü telafisi olan hataların yapılmasından korkulmamalıdır aslında orhan baba hatasız kul olmaz demiş zaten hakkı baba da kul hatasız olmaz diye boş yere dememişlerdir önemli olan telafisi olmayan hatalardan sakınmalı ve yapmamalıyız telafisi olan hatalrı de bir tecrübe oalrak değerlendirilir ve dogruya yönelmemizi sağlar ben hata yapmaktan korkmam tek korktugum telafisi olmayan hatalar yapmak

0

hata üstüne hata yapmak bence hata değil, beceriksizlik. hata yapılır ama aynı hatalar tekrar tekrar edilirse burada olaya müdahale edilir. öte yandan insanlar hata yapmaya müsait kullardır. mutlaka hata yapacaklardır. burada önemli olan aynı hataların tekrarlanmamasıdır. eğer kişi aynı hataları yapmaya devam ediyorsa ya bunda bir kasıt vardır ya da alışkanlık haline getirmiştir.