0

eskiden cok dizi izlerdim sonra teke düstü sen anlat karadenizi izkliyordum simdi son haftalarda ona bile vaktim olmuyo ama gecmişte izlediğim diziler
unutma beni
arka sokaklar
haziran gecesi
asmalı konak
hanım aga
yedi numara
cılgın bediş
yaprak dökümü
kiralık aşk
kiraz mevsimi
eskiya dünyaya hükümdar olmaz
askı memnu
fatma gülün sucu ne
ask hikayesi
ruhsar
karagül
avrupa yakası

0

şu anda dizi izlemiyorum.anime izleyerek vakit geçiriyorum.

0

the big bang theory, arrow, black mirror, daredevil, punisher, sherlock ve prison break

0

penny dreadful ve sex educationı yeni bitirdim, you'ya başlamayı düşünüyorum ama bu iki sağlam diziden sonra da hemen yeni bir diziye başlayasım gelmiyor. netflixin belgesel içeriklerini izliyorum genelde.

0

ben şimdiki dizilerden yüzde doksanını başarılı bulmuyorum. eskiden efsane diziler vardı. insanlar daha samimi, daha gerçekçi oynuyor daha çok emek veriyordu. şimdiki diziler öyle değil. sadece çukur ve avlu'yu takip ediyorum. çukur karakterleri yüzünden ilgimi çekiyor. avlu ise başrollerin mükemmel oyunculuğu ve hikayenin güzelliği ile beni etkiliyor. eskiden daha güzeldi fakat diziler bu da bir gerçek. öyle ki eski dizileri internetten baştan sona izliyorum bu yüzden. mesela dudaktan kalbe, ikinci bahar, sıdıka, mahallenin muhtarları, gülbeyaz, müjgan bey, kurtlar vadisi çok güzel dizilerdi.

0

evet izliyorum.
yasak elma
kızım
bir litre gözyaşı
bizim hikaye
her gün izlediğim bir dizi var yerli olarak.
yabancı olarak da;
supernatural
doctor who
riverdale izliyorum.

0

ben o kadar fazla dizi izleyemiyorum ama sadece izlediğim tek dizi vardır oda bir zamanlar çukurova dır. yani ben zaten televizyon izlemiyorum ama onu izliyorum gerçekten tek izlediğim dizi o.

0

en çok avlu yu izliyorum
halka
sıfır bir
ölmek için 13 sebep
ufak tefek cinayetler

0

şuan televizyon dizisi olarak "kızım"adlı diziyi izliyorum.

0

ben eskiden çok izlerdim dizileri fakat şimdi izlemek benim için çok zor hepsi aynı ve yapmacık geliyor bir dizi yerine bir film izlemek bana daha hoş geliyor .

0

kertenkele ve kurtlar vadisi eski bölümlerini hala izliyorum efsaneler

0

dizi izliyorum özellikle çukur ve çarpışma dizilerini takip ediyorum. halka da yeni başladı arada ona da bakıyorum . yabancı dizi olarak şu an seyretmiyorum ama en son breaking bad izlemiştim hayran kalmıştım güzel bir dizidi.

0

ben dizi olarak jet sosyete yı izliyorum. yarışma olarakta o ses turkiyeyi ve kim milyoner olmak ister adlı yarışmayı izliyorum.

0

tek bir dizi takip ediyorum oda bir zamanlar çukurova dizisi.