0

tabii ki de çukur dizisini izliyorum bence çok güzel bir dizi hiçbir zaman da kaçırmam fragmanı guzeldi. pazartesi devamını izleyince görecem artık.

0

çukur dizisi gerçekten şu anda tutulan dizilerden biri olduğunu görüyoruz. özellikle kaçırdığım zaman internetten bazen ara ara açıp izliyorum. çukur dizisi her pazartesi günü yayınlanmaktadır. özellikle baktığımız zaman pazartesi günü herkesin televizyona kilitlendiğini ve büyük reytingler kırdığını görüyoruz çukur dizisinin. özellikle dizi bittikten sonra hemen internet üzerinden fragmanına yayınlandı mı diye bakıyorum. gerçekten kaliteli bir dizi olduğunu ve büyük ihtimalle uzun süre televizyonlarda kalacağını tahmin ediyorum.

0

culda hanım genel olarak çukur dizisini çok seyreden kişi gördüm.ben bu sitede o yüzden böyle bir soru sordum.çünkü youtube'da yayınlandı.fragman illa televizyondan izleme gibi bir şey sunulmuyor.youtube'a yazıp izleyedebilir buradaki kullanıcılar, soracağım soruları size soracak değilim. bence direkt soruyu cevaplayıp geçebilirsiniz. böyle yok komik soru veya başka tabirler kullanmanız hiç hoş değildir diye düşünüyorum.

1

harika soru, ya gülümsettiniz beni, sanki aynı anda aynı ekrana bakıyoruz gibi. az önce yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz demişsiniz. bizim ekranda ingiltere'den futbol maçı var eşim canlı seyrediyor ve orada yağmur var, bunu söyleyebilirim.
çukur dizisini ise hiç izlemediğimden bulup fragmanına da baksam konusundan habersiz olduğumdan size yine de istediğiniz cevabı veremem.
kadın dizisi deseydiniz bakın o zaman verirdim. seyrettiğim iki diziden biri :)

0

çukur dizisinin genel olarak işim gece vardiyasına denk geldiğinde evde televizyondan izliyorum. ancak gündüz vardiyasında çukur dizisini evde izleyemiyorum.ancak iş çıkışı eve geldiğimde kesinlikle izler ve öyle uyurum. çukur dizisinin az önceki fragmanını izledim,ve çok aksiyonlu bir bölüm bizi bekliyor diyebilirim.özellikle cumali'nin sözü bana sanki mahalleyi tekrar aldıklarını düşündürdü. ancak bunu ben izleyiciye bir şaşırtma olarak yaptıklarını düşünüyorum. çünkü karakuzular böyle kolay ölmeyecektir diye düşünüyorum. vartolu bence kara kuzuları kurtaracaktır. çünkü çeto vartoluya bize bir şey olursa karım ve oğlun ölür demişti o yüzden vartolu mecburen kurtaracaktır, ve yine kardeşlerini ihanet etme durumuna düşecektir. bana göre böyle bir şey yapması hiç hoş değil direkt gidip yamaç ve cumali'ye söylerse daha iyi olacağını düşünüyorum.ancak vartolu bunu yapmıyor sürekli ihanet edip duruyor, ben bu bölümü çok güzel bir bölüm olarak bekliyorum. umarım yine bize fragmanlar da aksiyon dolu gösterip dizide akşın göstermezler.