0

yani bazı erkekler de kendini bir şey sanıyor ,bazı kızlar da kendini bir şey sanıyor. hani bir erkek vardır. kendini çok yakışıklı görür ,üstün görür ama halbuki öyle olmuyor maalesef ya zengindir ya da ona yüz veren bir kız vardır ki; kendini bir şey sanar. bana da öyle çokgen denk geldi kendini bir şey sanan erkekler veya kendini bir şey sanan kızlar bence burada sadece kendini bir şey sanan erkekler yok, kızlarda vardır. o da yani yüz verme meselesinden kaynaklı olduğu için veya kendine çok güvendiği içindir gerçi beni ilgilendirmiyor kendini bir şey sanan erkek veya kendini bir şey sanan kızlar umurumda bile değiller yani ne sana ağlarsa sansınlar ama her zaman ezik olan onlardır yani bana göre bu hayatta bence kendini bir şey sanma caksın kimse bu hayatta dört dörtlük değildir. sonuç hepimiz allah'ın bir kriz ondan dolayı öyle insanları çevremde bulun durmuyorum ve uzak oluyorum olduğu kadar anca bence en güzeli de bu eğer öyle birileri varsa bence sen de uzak durmalısın en azından kafanı yormamış olursun.

0

kadinlarin o bazi erkekleri birsey sanmalari. dünyada tek erkek olduklarina inandırmalari sonucu kendilerini birsey saniyorlar. sonra gercekci bir kadına denk geldiklerinde feleklerini şaşırıyorlar. genelde de evlendikleri o kadin oluyor.

0

çünkü bazı salak kızlar o gereksiz erkeklerin totosunu çok fazla kaldırıyorlar. onlarda kendinilerini bir şey sanmaya başlıyorlar. herkese haddini ve yerini bildirmediğimiz sürece etrafımız hep böyle insanlarla dolup taşacaktır malesef. o yüzden her zaman en önemli şeyin kendimiz olduğunu unutmamalıyız ve ona göre davranmalıyız. sonra beş para etmez insanlar bizi beğenmez hale gelir. küstahlaşırlar çok yazık onlara.

0

ben kendimi hiç öyle bir şey sanmadıgım için cevaplayamayacagım bu soruyu kendini bişey sananlar cevaplamalı