1

takma kardeşim boşver..her yerde gereksiz insan var. başını ağritma ,öyleleri için.

0

bura da kolay yoldan para kazanmak diye bir şey yok zaten herkes bir şekilde emek vermeye çalışıyor emek vererek para kazanmaya çalışıyor zaten kopya içerik kabul edilmediği için gereksiz olan insanlar da bamlanıyor. belki bazı sorular size garip geliyor olabilir. oda normal her soruya bende yetişemiyorum. çok fazla bilgiye dair sorular oluyor. veya daha farklı sorular.. cevap verme istediği gelmiyor bazen insanın içinden. buradaki insanlar da genellikle emek sarf ederek kazanmaya çalışıyorlar. zaten hemen para kazanamıyorsunuz ki kısa yoldan para kazanmak diye bir şey yokki.

0

sormayın yahu... sırf onlar yüzünden soru sormayan ben soru sorar oldum ki bir an önce beyin bedava mosu açılsın da soeduğum yorum soruları kalsın diye. cevapsız kalan benim sorularım kalsın yeter ki diyorum resmen.

0

bilmiyorum para kazanması biraz zorlaşıyor 2 kat kazanç bitince hiç kazanç sağlamıyor 3 saat aktifim hiç güzel sorular karşıma çıkmıyor 2 kat kazanç çıktıktan sonra yine onu değerlendirip kazanacak bazıları çok saçma sorular soruyor bazen bide saçma cevaplar veriliyor.