0

bu ahmetemrex isimli arkadaş böyle saçma cevaplar yazarak ödeme alacağını mı sanıyor?

çççssççncyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrpppppppppppppğğğğğğğğğ gibi cevap yazıyor

5 cevap
1

bunun gibi bir iki kişi daha ben fark ettim ama profiline girdim yani bağlanmamıştır sanırım daha yeni üyelerden diye düşünüyorum. çünkü az soru ve cevabı vardı sadece ben iyiyim sen nasılsın diye yazmıştı ama bundan en az 100 çizgi falan yazmıştı. hem kendileri öyle yapıyoru mademki o kadar o yazı ile uğraştığını da doğru dürüst bir yorum yazın doğru dürüst bir cevap yazın da aldığınız para helal olsun öyle yaparak bana göre haksız kazanç elde ediyorlar çünkü biz burada bilgimizi kafamızı yoruyoruz araştırıyoruz fikrimizi veriyoruz kazanıyoruz ama onlar sadece bir harfe basarak sonuna kadar devam ederek öyle yazıyor herhalde kendilerini çok akıllı sanıyorlar ama site bunun farkına varır varmaz bence o yazarları uyaracak eğer uyarıyı dikkate alınmazsa hesaplarını bağlanacağını diye düşünüyorum. çünkü öyle haksız kazanç elde ediyorlar burada mesele sorulara cevap verdiğim zaman doğru cevabı bulmaya çalışıyorum yorum soruları yorum bıraktığın zaman bana ait olan ve yaşadığım şeyleri anlatıyorum asla bir kelimesini kazanayım diye ne yalan diye yazıyorum doğrusu neyse onu yazıyorum çünkü aldığım para sonuna kadar helal olmasını istiyorum. eğer şimdi yalan yanlış yorumlarda yazarsam ve o yazdıklarımdan para elde edersem biliyorum ki o parayı ben haketmedim haramdır çünkü benden olmayan bir şey yazdım benim yaşamadığım bir şey yazdım ama genellikle hep ben kendime özgün cevaplar veriyorum ve sorulara da bilgi alanında olan sorulara doğru cevap veriyorum bilgi alanım da olmayan sorulara da internetten araştırıp öyle cevap veriyorum.

0

bunlar çete heralde bende bir paylaşım yaptım bunla ilgili verdiği bütün cevaplara baktım yanında bir arkadaşta aynı sssss ffffff gibi cevaplar vermiş

0

yeni gelenlerden illa biri çıkıyor boyle cevap veren. onlara bende gicik oluyorum. dogru duzgun cevap verdene. en azindan bu konuda bir bilgim yok. ama ogrenmek icin geldim yazsa bile yine yeterli benim icin mesela. :)

1

sadece o değil ki bir sürü var. özellikle son zamanlarda sürekli karşıma çıkıyor bu kişiler. gerçekten çok rahatsız edici bir durum. onu dışında bir de rastgele kelimeler ile tüm cevabı dolduranlar ve konuyla alakasız saçma sapan şeyler yazan çok fazla insan var. ayrıca birebir kopya içeriklere ve noktalama işaretlerine hiç uymayanlara da çokça şahit oldum. umarım sorumani ekibi tüm bunlara yetişebiliyordur. çünkü gerçekten çok fazla türediler.

0

duman arkadasim bu ahmet seni fazla kizdirmis belliki ama onun ayibi bunlara sorumani ailesi izin vermez umarim