0

yooo.. aglamam.. niye aglayayim ki. zaten ben hep tedarikli olurum, birikim de yaptigim icin hemen tamir icin telefoncuya veririm.yapilmiyorsa yrni bir telefon alacak kadar param olur benim.

0

ağlamak niçin agliyim bi telefon tamirciye vererim ama ben mesala başıma geldi 1 hafta önce benim telefonum önce dedim bozup yeni bir tane telefon alım dedim ama başladım telefonu bozmaya ama suya soktum ama telefon bozulmadı suda çıkartınca önce telefon çalışması ve dedim bozuldu ve dedim yeni bir tane ali cam baktım telefon çalıştı. artık şimdi telefon bozuldu ve artık şimdi telefon alma imkanım yok artık.

0

aglamam ama benim için çok kötü olur yani çünkü ben telefonsuz yapamam.

0

telefonum bozulursa servise veririm bunun içinde ağlamam

0

telefonum bozulmuş olsa ağlamam ama üzülürdüm . özellikle içinde bir çok resim anı hatıra gibi şeyler yaşıyorsak ağlamaklı olabilirdim . ama üzülürdüm ve yaptırmak için beklemek zorunda kalırım .

0

ağlarmıyım bir tm var benim gibi düşünen biri olmalı

1

sürekli düşürdüğüm için bozulmasına pek şaşırmam. daha öncede bozuldu telefonlarım, ağlamadım. yine ağlamam. her dert bozulan bir cep telefonu kadar basit olsa keşke. değmez gözyaşlarınıza, siz de ağlamayın.

1

ağlarım valla çünkü yeni 1 ay olmadı bozuldu değiştirmek zorunda kaldım şuan buna da bisey olursa hem eşimin laflarıyla uğraşamam hemde çok üzülürüm. yazım günah sonuçta ekstra masraf çıkıyor.

1

bozuldugu anki zamana yere ve şartlara göre değişir