1

bana göre de öyle güzel olur çünkü bazı yazarların en çok soru soruyor az cevap veriyorlar onun için böyle bir şey olması çok güzel olurdu. ama bugün ben bir yazarın profiline girdim 400 lerde soru sormuştu 500 falan cevap vermişti ve seviyesi 10'dur ama benim 546 tane falan soru sormuştum 2300 ze kadar cevap vermişim benim seviyemde 10'dur işte ben buradan bir şey anlamadım o kişinin soru ve cevap benden az olmasına rağmen nasıl seviyesi 10 oluyor mesela ona göre benim seviyorum şu anda 13 olması gerekiyor benim hesapladığım a göre ama nedense ben çok aktif olmama rağmen ve çok cevap vermeme rağmen benim seviyem pek fazla artmıyor ben de bunun nedenini çok merak ettim sorusu az cevabı az ama seviyesi 10.

0

bu durum gerçekten iyi olur. çünkü sadece soru sorarak para kazanmaya çalışan bazı kişiler var. böylece sitede beyin bedava modu denilen birşey kalmayacaktır. ya da seviyelere göre soru sorma limiti getirsin, ekstra soru hakkı isteyenlere cevap limiti koysun her bir soru hakkı için. sorumani eğer bizim isteklerimizi bir düşünürlerse site daha iyi bir yer haline gelebilir. ama işte sorumani bizimle hiç ilgilenmiyor.

1

doğru bir şeyler yapmalı artık sorumani.bugün gördüm bir soru açmışlar gereksiz, saçma ve sürekli aynı sorulan sorular ve cevaplar silinsin mi diye.tamam silinsin ,ama burada ince bir nokta var sorular silindi mi o soruya bir şekilde cevap yazanların cevap kazançları da mı silinecek.ben şimdi cevap verirken nereden bilirim o sorunun kopya mı? tekrar sorulardan mı?bence soru soranın kazancı silinip insanların cevap kazançları silinmemeli.sizin dediğiniz gibi cevap verdiği kadar soru sorabilir, veya günlük soru limiti gelebilir.burada sitenin amacı da önemli.kaliteyi artırmak adına bir şeyler yapmalı.yoksa insanlar sinir krizi geçiriyor artık.hep aynı 3-5 kişi aynı tip soruları soruyorlar.bugün sunshıne mitolojiye takmıştı.bütün devletlerin mitolojisini sordu.yok iskandinav, yunan,mitolojisi.ve bunların türevlerini.kendisinin sorduğu sorulara bir tane cevabı olduğunu sanmıyorum.zaten cevabını da bilmiyordur.o soruları bir yerlerden buluyorlar yazıyorlar.zaten bazı sorular hep aynı.öbür nazlı456 ise aynı .var bunlar 3-5 kişi.kelime hazineleri zayıf, cümle kurmasını bilmeyen kişiler bunlar.site bana daha önce aynı tür soru soruyorum ve cevaplıyorum diye uyardı ve kazancımdan silmişti.bunlara gelince seyrediyor.ne ayrıcalıkları var bilemedim.çünkü bunları da uyarsa veya kazanç silse böyle yapamaz bu kişiler.aynı devam ediyorlar günlerdir.