0

ben ikisine de sevinirim hatta benim küçük şeylerle bile mutlu edebilirsiniz bir tane gül ve yanında bir tane çikolata beni gerçekten çok mutlu eder.

0

genç kızları sevindirmek için artık bu zamanda çiçekten daha çok çikolata alındığını biliyorum. o yüzden ben bu soruya çikolata demek istiyorum.

0

yani ben kendi adıma söyleyeyim bayan olduğum için. mesela ben ikisinde de hoşlanırı çikolata paketinde çok severim zaten ben çikolatayı çok seviyorum. çikolata krizim de tutuyor çiçeği de severim ama güvenlikte çikolatayı daha çok tercih ediyorum.

0

bence genç kızları sevindirmek için çiçek buketi yerine çikolata buketi çok daha iyi olacaktır. çiçek denilen şey zaten solup gidiyor yiyemiyoruz ki ama çikolata öyle mi hem görüntüsüyle gözümüzü doyuruyor hem de tadıyla midemizi doyuruyor. şaka bir yana çiçek almak da insana ayrı bir mutlu ediyor gerçekten çiçeğini yeri de biz kadınlar için tabii ki ayrıdır o yüzden çok fazla abartılı çiçek buketleri yaptırmak yerine küçük buketler almayı tercih edip yanına da bir iki çikolata iliştirip orta yolu bulabilirler bence.:)

1

beni çikolata buketi çok daha mutlu eder :)
çiçek bana çok anlamsız geliyor. hediye edilmesine çok karsiyim. hatta kız istemeye giderken de yapay çiçek götürün de kalıcı olsun gençler.