0
0

hayat tabikide herşeyden daha değerlidir hayat insanın eline bir daha geçemez ama para çok kez gelir gider para harcamalar ve yaşam için kullanılan bir araçtır yaşam herşeyimiz

0

ikisi arasında bir seçim yapabileceğimi düşünmüyorum. para olmayınca hayat fakirlikle geçinmiyor bu devirde her kapıyı para açıyor burası bu site mesela neden kullanıyorsunuz cevap mı para. nice yaşamlar para uğruna heba oluyor duymuyor muyuz iş kazalarını binlerce yüzlerce insan şu dakika da bile para için çalışırken yaşamını kaybediyor. para değil ne önemi var diyenler samimi değil parasız su bile içilmiyor bu devirde yapmayalım arkadaşlar. tüm hayatımızı para uğruna heba ediyoruz sonra sağlığımızdan olup parayı yaşam için harcıyoruz. tuhaf döngü bu böylece sürüp gidecek. lidyayalılar iyi mi ettiniz parayı bulup bilemem ama ikisi de olmadan olmuyor.

0

bu konu üzerinde biraz durmak istiyorum yazdıklarım sizi sıkarsa eger simdiden özür dilerim. hayat dediğimiz şey içinde oldugumuz ve yaşamaya devam ettiğimiz bir şeydir. para ise bir şeylerin alımı için kullanılan bir kagıt,demir parcalarıdır. ikisini aynı görmek veyada ikisi arasında secim yapılması doğru diğildir. peki neden diye sorcaksanız. çok paranız oldugunu farz edin,etrafınızda bir sürü insan,yatlar katlar,arabalar,aklımıza gelen herseyin en iyisine sahip oldugunu düşünün. bu durumda hayatınızı devam ettirken, ülkede ve dünyada hiç bit tedavisı bulunmayan bir hastalıgınızın tespit edildiğini düşün, ve bu hastalıgın sonu ölüm olsun. simdi çok paranız var,yatlar,katlar,evler,arabalar, herseyin en iyisine sahipsiniz,peki bunların sizce artık bir önemi var mı? bence yok çünkü siz öldükten sonra bunların hiç birisi sizinle gelmiyecek. gercek dünyada allah size paralarınızın çoklugu veya azlıgı durumundan sorgulamayacak. siz artık ölümcül bir hastalık tasıyan birisiniz paranın bir önemi yoktur,çünkü ölçeksiniz. peki ölüm nedir iste hayat dediğimiz şeyin son bulmasıdır. yani para ile hayat bir tutulmaz hayat olmadıktan sonra zaten para diye bir şey olmaz.

0

hayat daha değerli para her zaman bir şekilde kazanılır .

0

bence hayat daha değerli para bir şekilde konulabilir ama hayat asla

0

cennete gideceğine inanıyorsan yaşama para daha değerli ama kimse bunu bilemeyeceği için hayat daha değerli paradan.