1

sorumania sitesinden paramı çektim, gerçekmiş?

inşallah bu düzende dürüstçe surer.

4 cevap
0

ben yeni başladım paramı daha hızlı nasıl artar?

0

evet ben de gerçekten paramı aldım ve ben de ilk başlarda bu siteye güvenmiyordum. çünkü daha önce güvenimi sarsan siteler olmuştu. o yüzden çok memnun oldum paramı aldığım için ve artık bu siteye çok güveniyorum .

0

yani kardeş zaten biz bu sitede bayağı bir soru sorup paramızı çektiğimizi söylüyoruz. ben bu zamana kadar buradan 277 tl aldım toplam para hani zaten burası güvenilir bir site paranı böyle tıkır tıkır yatırıyorlar inceleme bittikten sonra hani çok şükür bu zamana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım ve gerçekten de sorumani sitesi hem güvenilir ,hem samimi ,hem de başarılı bir platform diğer siteler gibi değil. mesela diğer sitelerde mesaj attığınızda size dönmüyor bile dönse bile geç dönüyor ama burası öyle değil. bence bu sitenin ayakta kalması lazım inşallah da kalır bizde burada güzel paralar kazanacağımıza inanıyorum. yani gerçekten de parayı ödüyorlar yani hiçbir sıkıntı yok.

1

sorumania sitesine ve çalışanlarına çok teşekkürler, inşallah bu dürüstlük yapısından hiç ayrılmasınız , çünkü insanlar artık guvenmek ve emeklerinin boşa çıkmamasını istiyor ve siz bu yapınızı hic bozmayın .