0

kanka dünden beri aktif değilim. gerçekten çok hastayım dün çok ateşim vardı, boğazlarım falan şişti şu an bile çok kötüyüm habire üşüyorum yani şöyle bir gireyim bakayım dedim o da hemen senin sorunu gördüm yani bunu onun için aktif olamadığım için diğer sorularla bilmiyorum. kanka yarışmada senin de adın çıkmış, tebrik ediyorum... ama orada hala imla kurallarına uymayan insanlar gözüküyor tam anlamış değilim herhalde inşallah düzeltir sorumani bekleyip göreceğim kimse haksız kazanç elde etmesin düz bir cevap verilmez eğer gerçekten o listedeki kişiler o yarışmadan diskalifiye edilmezse bundan sonra yarışmalarda ben de düz yazı yazacağım.

1

evet bu konuda dikkatli olmaya çalışıyorum... sitede hep uzun cevap verebilecek sorular aradığım için.. bulamıyorum tabi çoğunlukla... bende hem soru hazırlayıp hem sitede cevap yazmaya çalışırım. araya da genel kültür, edebiyat filan sıkıştırıyorum ki tarih sevmeyen kişiler olur da cevaplamak istemezler diye onları da düşünüyorum. ve uzun yorum yapabilecekleri soruları sormaya çalışıyorum genellikle. daha fazla kazanç sağlayabilsinler diye.

1

bugün seninle bir tartışma yaşamış olabiliriz.ama ben genel olarak sorularını beğeniyorum.neden dersen diğer üyeler gibi kolay ve basit sorular sormuyorsun. bu yönden soruların araştırma isteyen sorular bu yüzden güzel sorular soruyorsun bence böyle devam et kardeşim.

1

ben memnunum valla genelde 40 karakterden fazla cevaplanacak sorular soruyorsunuz bu iyi ama bazı arkadaşlar 10 1 5 karakterli sorular soruyor sorulan soruyu cevapa yazıp öyle cevaplamak zorunda kalıyoruz :)