1

vallahi ne yalan söyleyeyim kardeşim ben çok eski bir üye değilim ama muhtemelen senin sorularını da cevaplamış cevaplara baktığıma göre sen sevilen bir üyesin ama şu anda beyin bedava modu olduğu için kimin side'de olup olmadığı pek fazla anlaşılmıyor çünkü soru sormadığı için kullanıcıların sitede var olduğu hiç belli olmuyor eğer sorun sorulduğu zaman mesela cevap geliyor onun için biz görüyoruz kimler var sitede ya da soru sorulduğu zaman kısa süre soruları geliyor ekrana onun için ben fazla seni tanımıyorum o şu anda senin soruna rasgeldim belki şu anda sitede sin belki de sitede değilsin onu bilmiyorum ama eğer sizde değil sen de geri dönersin.

0

ah kanka ahh.. keske tekrar buralarda olsaydın da o sorularından sorsaydın bize. sitese eski zamanlarin hic tadi yok cunku artik. eski uyelerden kimse kalmadi sorumanide. keske tekrar sitede olsan da ayni yorum sorulsrindan sorsan keske.

0

evet seni bekliyoruz diyebilirim. diyebilirdim çünkü banlanmışsın. ne olduğunu anlamadım bile... ama sorunla ilgili cevabımı da vermek istiyorum. soruların cevaplanıyor, evet. biz sitede yorum sorularını çok sevdiğimiz için soruların çok işimize yarıyor.yani sayende güzel kazançlar elde edebiliyoruz senin sorularına yazdığımız cevaplarla. ama keşke banlanmasaydın. gerçi banlanmanın sebebi ne idi bilmiyorum ama. sanki hatırladığım daha öncelerden uyarı aldığındı. keşke tekrar sitede olsan da o yorum sorularından sorsan bize. bizi en iyi anlayan sendin sitede oru sorma baabında.

0

bu soruyu yazalı epey olmuş ama sanırım daha çok yorum soruları soruyor olmalısınız ki bizler çok severiz böyle soruları ve hiç kaçırmayız. gerçekten bu tip sorular bizlere de çok daha fazla kazandırıyor çünkü. fazla vakit harcamadan , aklımızdan geçenleri uzun uzun yazabildiğimiz sorular gerçekten her zaman tercih sebebi oluyor bizler için. keşke site de çok daha fazla yorum sorusu olsa da soru site de soru arayışına girmesek. :)

0

kardeşim seviliyosun demekki:)ben soru gördüm mü hemen cevapliyorum. kazanç elde ediyoruz kardesim neden ise yaramasın soruların .