0

erken yatmaktır.ve bu şekilde kendinizi alıştırdığınızda artık bir süre sonra otomatikman kendiniz erken kalkacaksınız.vücut kendini ona ayarlamış olacaktır.

0

erken kalkmanın ilk yolu erken yatmaktır sanırım ve benim asla başaramadığım bir şeydir. alarm da kursam bir zorunluluğum olmadıkça erken kalkasım gelmiyor çünkü sabah 7'den önce yatmayı öğrenemedim maalesef.

0

erken uyumak alarm kurmak dinç olmak dinlenmiş olmak erken kalkabilmek için gereklidir ve önemlidir mutlaka yapılması gereken maddelerdir diye düşünüyorum

0

erken kalabilmek için erkenden uyumak gerekir eğer gece erken yatarsanız sabahta erken uyanırsınız ve kendinizi o düzene o saate alıştırdıkça da genellikle o saate uyanırsınız. yani otomatik gibi aynı şekilde uyanıyorsunuz. yani öyle alıştıkça o her sabah o şekilde kalkarsınız . eğer uyanamıyorsanız da saatiniz kurup uyanmaya çalışabilirsiniz.

0

tabikide erken yarardan erken kallkarsin bunun tek çözümü budur yani.

1

çok klişe olacak ama erken kalkmak için erken yatmak gerekir. vücudun ihtiyacı olan uykuyu alması ve dinlenmesi sağlanır böylece. zaten bunu alışkanlık haline getirdiğinizde alarmdan önce uyanmış oluyorsunuz.

uyanamıyorsanız ve bağırsaklarla ilgili bir sorununuz, rahatsızlığınız yoksa yatmadan önce su içmenizi tavsiye ederim. böylece sabah boşaltım sisteminiz size uyarı vererek uyandıracak ve mecburen kalkmak zorunda kalacaksınız. tabi bu sadece benim tavsiyem deneyip denememek size ve sağlığınıza kalmış.

1

telefonun alarmini kur hatta evde başka telefon varsa onunda alarmini kurun hatta alarm sesinide cok yuksek bir muzik secerseniz cokrahat uyanirsiniz.

2

telefonuna alarm kurmak yidede uyanmıyorsan annene tembih et sabahları 1 kova başından aşağıya su doksün :d