0

evet çoğunluğuna yakışıyor hatta bazıları kesince bi bakıyorsun yakışıklı adam gitmiş çirkin biri gelmiş gibi bişey oluyor çok ilginç bir durum

0

ben kesinlikle yakıştırıyorum ama onun da bir kararı var. böyle hacı hoca gibi çok uzun olmayacak mesela. kirli sakal gibi kısa da.. kirli sakaldan biraz uzun olacak o karar sağlandı mı bence çok çok güzel..

0

bazılarına kirli sakal çok yakışıyor siyah saç beyaz ten erkeklere. ama bazılarına temiz yüz çok yakışıyor. yani bu durum kişiden kişiye değişiyor.

0

evet bazı erkeklere çok yakışıyor ben genelde erkeklerde kirli sakal seviyorum nişanlıma da hep sakallı olmasını söylerim. ama bazı erkeklere hiç yakışmıyor sakal bıyık olduğundan daha olgun ve çirkin oluyor.

0

kişiden kişiye değişen bir durum bu. yüz yapısıyla ve ten rengiylede alakalı.

0

benim için yakışıyor hemde tam kesmiyorum. kirli sakal birakiyorum hemde saçlarda sıfır gibi kestirince tam olarak yüzümü ortaya çıkartıyor hemde beni daha etkili yapıyor diye dusunuyorum hemde sakal sunnettir erkek de bence.

0

genelde yakışıyor diyebiliriz ama tabiki bu kişiden kişiye değişir

0

erkekten erkege değişir bu kavram ama genelde yakışır sakallı biini daima gördüğünüz de sakalını kesse garip gelir her gün sakalını kesen biri sakal bıraksa oda garip gelir