0

ben erkeklere babet çorapları yakıştırmıyoru ve uygun görmüyorum.babet çorapları genellikle hep kadınlara daha çok yakışıyor.ben kendime hep alırım.bikeresinde esim kendine almıştı ama ben çok karşı çıkmıştım.geri indirdim ayağından.çünkü bana gore erkeklerin o çorabı giymeleri dogru degil.bilekten çorap daha çok yakisiyor erkeklere.spor daha uyumlu oluyo

0

bence çok kötü görünüyor yani giymeseler daha iyi olur .

0

hayır hiç yakıştırmıyorum bana göre iğrenç duruyor hiç hoşuma gitmiyo açıkçası. hele ayakkabıyı çıkardığında bu kadar iğrenç bir görüntü olamaz cidden.

0

çok çirkin o nedir ya misafirliğe gelen oluyor bazen harbiden gülüyorum çok komik duruyor bi erkek nasıl yakıstırıyor kendine bu çorabı giymeyi anlamıyorum dahamı tarz hissediyorlar

0

ben giyyorum acik solemek gerekirse.birde bu corap ayagimiza giyyoruz sonucta görürken bir yerde deil bu yakissa veya yakismasa sıkıntı yok ayakkabıda uyumlu ise buda hiç sorun yaratmaz herkez giyebilir.

0

bazı erkeklerde komik duruyor aslında ama ayakkabıdan çorap görünmesini sevmiyorum o yüzden giymelerini tercih ederim babet çorabının.

0

yakisiyor.ben ayakkabilarda corabin görünmesini sevmiyorum ozelliklede yaz mevsiminde babet coraplari daha iyi duruyor

1

bazı erkeklerde çok kötü duruyor ama bazılarına yakışıyor

1

bence yakışmıyor çirkin duruyor bakıyorum kocaman ayakta babet çorabı eski sevgilim giyerdi,ne kadar itici gelirdi ayy bi de renkli sax mavi ne o öyle .