0

ben fazla izlemiyorum fazla ama türkiye ile yunan olunca insan kendi ülkesini desteklemek ister çünkü ama güzel bir yarışma bence öncelikle turabi yarışmada olsaydı dağa güzel olurdu bence ama güzel bir kanal ben bazen seyrediyorum.

0

evet severek izliyor ve takip ediyorum. eğlenceli ve baya hırs dolu bir yarışma. aralarındaki rekabeti seyretmek insana haz veriyor. insanların aslında açlıkla beraber ne kadar değişebileceğini görüyorum bu programda. aç kalmak huy ve karakter değişimine neden oluyor. hele ki bir de rakip olmaksa söz konusu bu hırs daha da artmaya başlıyor. hani derler ya zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diye. onlarınki de bu misal. açlık içinde yaşayıp savaşıyorlar. insanların aslında genlerinde olan savaşçılık özelliğini daha da net görmemizi sağlıyor. bu yarışmada dedikodu ve yalan da had safhada diyebilirim. çünkü uğraşmayı gerektirecek bir gaye olmadığından insanlar birbirlerine sarıyor haldeler. napsınlar zaten adamlar da? gidip bir yengeçle mi kavga etsinler yoksa fareyle mi?

0

hayır hiç izlemiyorum. gerçekliğine de inanmıyorum. insanları uyuşturmak için bu tarz programlar. saatlerce boş şeyleri izliyorlar.

0

kendimi yoramam survivor icin zaman kaybu