0
0

eskiden seviyordum şuan sevmiyorum eskiden güzeldi şimdi seyirciye o hecanı veremiyorlar.

0

önceden survivor programını izliyordum ama artık izlemiyorum.

0

survivor yarışmasını bir video da izlemiştim, şöyle başlıyordu kurguya inandınız mı ? böyle bir soru ile başlayınca video ister istemez insan merak ediyor ve açıp devamını getiriyor; şimdi ilk başta yarışmada dışarıdan dahil olan hiç birşey yok ödül harici doğru mu evet bir kaç kere yarışmayı izlemiş biri olarak söylüyorum. izlediğim videolarda şunları gördüm, beraber toplu halde oturulup yemek yenildiğini, sigara içildiğini ki sigara içmek yaşak yani yasak olmasa bile onu temin etme imkanın yok çünkü bu bi yarışma, daha sonra sürekli tras olunmuş vücutlar ( koltuk altı, sakal olduğu da oluyordu ) bunları sürekli izleyen insanlar dikkat etmiştir, en azından dikkatini çekmiştir. daha sonra bir insan sürekli susuz kalamaz denizin ortasından bir adadasın su yok yemek yok hiç birşey yok kimse burda yani böyle bir yerde yaşayamaz. baştan aşağıya kurgu olan bir programı hiç izleme niyetinde bulunmadım izlemeyi de hiç bir zaman düşünmedim izleyenleri den zaman kaybı dışında başka hiç birsey sahip olduklarını da sanmıyorum.

0

sevmiyorum. izlemiyorum da. zaten televizyon pek izlemiyorum. "survivor" olmaktan çıktı showa dönüştüğünü düşünüyorum ben açıkçası o yüzden de izleyesim gelmiyor. ananem falan izliyor benim heyecanla hala :)

0

ben sevmiyorum. insanlar onlara attıkları oyla mehmetçik veya lösemi hastalarına destek olsalar daha iyi olur

1

hayir arasında daha önce söyleyecektim de bir şeyler duydum ramazan akyürek ankara'da gözaltına alınan işçiler ve psikolojik arasında daha önce