0

millet ayni tarzdsn gidip sıkılır mı hic. ne guzel soru sorarak para kazaniyor yahu :d :d biz siteye girmeyecegiz neredeyse o derece sıkıldık ama onlar pesisira soemaktan sıkılmadı... hatta abir keresinde birine ozelden yazmistim. allahtan daha nr istiyorsun belani mi istiyorsun demisti... o kisi de sirf atasozlerinden gitmisti... acmis baska bir sekmede atasozlerini... sitede atasozlerini sora sora bizi manyatti burada.

1

gerçekten bazen o kadar arka arkaya geliyor ki ana sayfadan sıkılıp keşif'e tıklayarak soru cevaplıyorum. siteye ilk üye olduğum zamanlarda bende yaptım ama ara vererek yaptım. arkadaşlar bazen bir konu bulduklarında dur durak dinlemiyorlar. bir de ana sayfadan görüp aynı tarzda sorular sormaya başlayan kopyacılar da eşlik etti mi onlara tam bir curcuna oluyor. site 60 cevaptan sonra soru sorulması kuralını iyi ki koymuş demiştim ama 60 soruyu geçen alıyor sazı eline. sitede daha önce sorulan sorularda sıklıkla çıkıyor karşımıza.

cevaplardan daha fazla gelir elde edebileceklerini bir kavrasalar çok da güzel ve çekilir hale gelecek sorumani sitesi, özellikle de ana sayfası.

0

cidden aynı konu üzerinden çok soru oluyor.konu il ise o ille ilgili bir ton soru soruluyor.

1

bazen oyle denk geliyor ki bende anlam veremiyorum :)
ben soru sordugum da genelde birbirinden farksiz sorular sormaya ozen gosteriyorum.ama bazi arkadaslar ornek vermek gerekirse;
surekli biyoloji uzerinden basladim mi tam basliyor tamamen soruyor,buda cok bunaltiyor insani..
veya allahin 99 ismini ard arda soranda cikmisti bi ara.
onu da gectim adama kalsa 81 il i soruyor..yok yani tamam amac para kazanmak eyvallahda,bunu yaparken biraz daha dusunceli davranabilirler.