0

kesinlikle sıkıldığım ve benim de başım bu olaydan dolayı muzdarip.
ne zaman bir giriş yapıp güncel sorulara göz atsam hep aynı klasmanda sorular mevcut oluyor ve genel olarak kültürel kişiliğe katkısınolmayan sorularda mevcut oluyor bu konuda bende sorumaniye ve kullanıcılara kırgınım,eğer böyle devam ederse işler soracak soruya ve cevaplayacak soru bulamamaya kadar ilerleyebilir diye düşünüyorum çünlü her soru klasmanındaki sorular artık aynı olmaya başladı ve özellikle yüzde 20 kazanç klasmanı olan sorular hep aynı ve hiç değişmiyor anlamadığım bir şekilde bu soruların da arada bir yenilenmesi gerekiypr diye düşünüyorum ve bunı destekliyorum.
keşke her gün sorular yenilense ve bu siteye olan hit git gide artarak devam etse...

0

insanlar burada sordukları soruların anlamlarını cevaplarını bilmeden soruyorlar o kadar boş yer var ki ben cevap vermedi bile güçlük çekiyorlar toplamalar çıkarmalar gerçekten amaçlarının sorduğu sorulara cevap vermesi değil sadece soru sorayım da oradan para kazanayım ben de bu sorulara şahsen cevap vermek zorunda kalmak istemiyorum öyle toplamalar yapmışlar ki bunu yapan kişinin profesör olması gerekiyor sorumani ekibinin bu konuyla alakalı uyari veya önlem alması gerekmektedir.

0

hem de ne sıkmak... bie gun biei basliyor isim anlamlaeini pes pese sorarak siteyi bogar... diger gun biri baslar sehirlerin plaka kodlarini soruyor... baska bir gun biri cikiyor yok şu şehrin nufusu bu sehrin nufusu kac, rakimi kac.... baska bir gun basliyor siteyi sirf kazanc saglamak icin atasozlerini bir soruyor.... sitede cevaplayacak soru bulamiyorum bu sefer... oyle olunca siteye giresim bile gelmiyor o zaman...

1

sürekli aynı soruları görmekten bıkmayı bırak artık gına geldi. bazı kullanıcılar sırf soru olsun diye alalakalı alakasız sorular soruluyor.

0

kesinlikle sıkıldım anasayfama aynı sorular düştükçe sinir oluyorum

0

kesinlikle sıkıldım hep aynı sorular biraz özgün olun farklı sorular sorun.

0

kesinlikle herkes sıkıldı ama kimsenin aklına da soracak farklı sorular gelmiyor

0

sıkıldım. ama arada güzel ve eğlenceli sorular da var.