0

bu senin kapasitesine bağlı olarak değişir eğer hızlı yazıyorsun ya da sorulara bol bol ve uzun cevap verebiliyorsan eğer başka bir işin yoksa ve sorumani de çok fazla vakit geçirebilecek sen en kısa sürede 50 tl'ye ulaşırsın ben bayağıdır buradayım fakat 50 tl'ye bile ulaşamadım çünkü ben sürekli aktif olmuyorum ve bir iki soru cevaplıyorum ona da kısa cevaplar verdiğim için fazla para kazanamadım ama şu anda iki kat kazanç etkinliği var.bunun keyfini çıkarırsan eğer kısa sürede 50 tl yapabilirsin mesela bir günde 10 tl'ye yaparsan 5 günde 50 tl'ye ulaşabilirsin bu biraz da senin zorlamana ve yeteneğine bağlı bence en kısa sürede yapabilirsin bunu denemen lazım. şu anda zaten soru soramiyorsun eğer önceden soru soruyorsa soru sormayı bırakmalısın ve daha çok cevap vermeye özen göstermelisin. özellikle de uzun cevaplar verirsen istediğin miktarda daha kısa sürede ulasabilirsin.

0

şuan sitede iki kati kazanc etkinligi var malum. eger ssni de engelleyecek bir isin yoksa, yani ev isi olur, calistigin isyeri olur eger seni engrllemryecekse sen gün icerisinde ugrasirsan baya iki kati kazancla gunluk 15 lirayi bulursun. bu da 3 gunde 45 tl demek. brlki biraz daha ugrasirsan gunluk 16-17 liraya kadsr cikarsin gunluk. ama iste bu senin calismana bagli. klavyede de hizliysan iyidir yani. yine gunluk iyi kazanilir. ama iste bu iki kati kazanc etkinligini iyi degerlendirmek lazim. ;)

0

yarışma varsa yarışma sonuna kadar yapılabilir hemen, yarışma yoksa da ve bol bol vaktin de varsa bir haftada ortalama yapılabilir.

0

bu sizin yapma şeklinize bağlı eğer gün için de devamlı uğraşıyorsunuz yapmak için bütün bir gününüzü bu siteye ayırırsanız maksimum 8. 10 tl bir günde yaparsınız zorlarsanız eğerben günlük 5 tl yapıpbırakıyotum genelde ve 5 günde 25 tl oluyor doğal olarak 10 günde 50 tl olmuş oluyor. ancak siz fazla uğraşır ve fazla vakit ayırırsanız günlük 8 tl veya 10 tl den hesep etseniz kısa bir kaç günde kısa süre de yapmış olursunuz. yani en fazla 6.7 günde belki de bilemiyorum. ancka bir haftayı aşar veya 1 hafta da yapılır sanırım devamlı girer ve yaparsanız galiba yani tahminlerim o yönde. ancak bütün bir günü burada harcamak bir müddet sonra sıkıyor insanı illaki.

0

bu seninayırdığın vakte bağlı gerçekten bunu istersen günde yaklaşık 7 8 saatıni ayırman gerek.

0

eğer seni engelleyecek bir işin yok ise günde çok rahat 10 lira yaparsın. hele 2 kat zamanına denk gelirsen çok rahat günde 15 tl yaparsın. 2 kat olduğu zaman hiç uğraşmadan günde 8 tl yaptım. tek işin gücün buysa çok kasılmadan 1 hafta içinde 50 tl yaparsın.

0

yapılabilir bu cevapladıgın soruya yazdıgın cevaba, cevabın uzunluguna cevabın kelimlerin yazım imla kurallarının iyi yerine getirilemsi gerekmektedir. daha aktif olman daha cok soruya cevap vermen bilgili olman düzgün cevaplar vermen gerekli. yazarken kullandıgın kelimeler secerek özenle kullanman yararına olacaktır. her soruya cevap vermeye calışmana gerekmekte hatta cok bilgin oldugu konulara tekrar tekrar cevaplar yazabilirsin. şu bir gercek ki tüm kurallara dikkat edip birde aktif oldugun sürece cok güzel paralar elde etme imkanı bulacaksın. yani demek istedigim degil elli surekli soru cevaplayarak yuz bile kazanırsın bunun icin yapman gereken kurallara uyman ve dogru cevaplar vermen. bunun icin yapacagın şey cok aktif olmak cok cevap vermek cok uzun tutmaya calısmak guzel dogru imla kurallarına uyarak yazılar yazmak

0

o senin kapasitesine bağlı bence istersen iki günde de yapabilirsin yeterki bolca aktif ol ve çokça soru cevaplamaya bak.

0

sorumani de 50 tl de geçebilirsin sadece soruları cevaplaman ve imla hataları yapmadan gerekmektedir bir de cevapları uzun tutman gerekmektedir bunların hepsini yaparsan sorumani de 50 tl değil 1000 tl bile kazanabilirsin �yi günler

0

bu durum senin aktifliğine bağlıdır vaktini fazla ayırırsan ve sürekli sitede aktif olursan kısa bir sürede 50 tl hemen ulaşabilirsin.ama sen sürekli aktif olmayıp bir sefer girip yazıp çıkar isen bu hedefe kısa sürede değil uzun bir sürede ulaşırsın.ben 2. günüm oluyor iki günde 12 tl'yi ulaşmış durumdayım pek aktif olamıyorum ama ortalama bir süre ile uğraşıyorum durum bu şekilde.

0

cidden bu el hızına bağlı. eliniz ne kadar hızlı olursa ve sorulara ne kadar uzun cevap verirseniz o kadar hızlı 50 tl kasabilirsiniz. emin olun ödemelerde hiçbir sorun olmuyor. bazen soru sormak bazen de sorulara uzun cevaplar vermek hızlı ve seri bir şekilde bu parayı kazanmanız mümkün olur. herkese başarılar kolay gelsin.

0

şu kesin çok ama çok vakit ayıracaksın sonra az az kazanacaksın:)

0

ne kadar ekmek o kadar köfte bende bugün başladım bakalım alt limite ne zaman ulaşıcam

0

senin çalışmana bağlı. ben şimdi 5 gün boyunca sabahtan akşama kadar sitede aktif olurum, para kazanmak adına yazdıkça yazarım, yazdıkça yazarım 5 günde 50 tl yaparım. ama sen gelirsin bugün girip iki soru sorup çıkarsın, iki gün sonra girip 5 cevap yazıp çıkarsan 2 ayda bile 50 tl yapamazsın. yani demek istediğim eğer gerçekten bu siteden para kazanmak istiyorsan sitede baya aktif olman gerekiyor.

0

emek olmadan yemek olmaz der eski üstadlar sizin yazı yazma hızlı düşünme mantıklı açıklama yapma yetiniz olduğunu düşürsem bir kaç gün sürmeyecektir

1

sizin azminize göre ve kazanılan yarışmaya göre değişir. ben ortalama yirmi günde elli lira yapabildim. ama siz yarışma kazanırsınız, iki kat kazanç gelir uygulaması gelir çok kazanırsınız ya da sorulara çok uzun cevaplar verirsiniz ve kazancınız da o oranda artar haliyle. yani sorumani de limitsizsiniz. sadece biraz sabredin ve belli bir süre sonra meyvelerini toplamaya başlayın.

0

günlük girmene bağlı ve soru sorup yada cevaplayip emek harcamana bağlı olarak değişir mesela günlük 6 7 saat emek harcayan biri bu haftada kazın o parayı yaş yarismada bol emek harcarsa iki günde de kazanabilir diye düşünüyorum yani emeğe bağlı olarak gelişen birşeydir. ben mesela günde bir iki saat giriyorum günde bir tl bile kazanamiyorum o yüzden pek fazla bir birikimim olmadı yani.

0

valla emeğe bağlı sanırım benim 1 hafta oluyor daha 15 tl yapamadım. galiba vakit ayırmak gerekiyor ama bazen olmuyor mesela bugün şuan ilk defa girebildim. 5 6 saat günlük ayırabilsek yapılabilir bence.