0

bu sitede nasıl 25 lira yaparız?

yapabilen varmı nası yaparız ya çok zor

12 cevap
0

aslında çok kolay. mesela ben şimdi bilgisayar başına oturup sabahtan akşama kadar sitede soru cevap yaparak günlük 25 tl ye kadar çıkarım. soru sormak biraz daha zor çünkü. aklına soru gelecek de soruyu soracaksın. ve sitede sorulan soruların çoğu sorulmuş sorular. daha doğrusu %80 i aynı soru. sadece soru kalıbını birazcık değiştiriyorsunuz, bir gün önceki soruyu tekrar sormuş oluyorsunuz. geçen hafta ben bir soru sormuştum. burada sadece soru sorarak para kazanmaya çalışan arkadaşımız benim sormuş olduğum soruyu biraaz değiştirmiş, ertesi gün sormuş. o yüzden soru sormak daha zor. ama cevaplar öyle değil. valla ben cevabımı bu şekilde uzatıyorum, kazancımı katlıyorum. soru sormak her zaman daha zor. hele uzun cevap yazdıracak sorular sormak daha zor. o yüzden gerçekten para kazanmak isteyenler benim sormuş olduğum sorulara bakabilirler. illa ki kendilerince yorum yapabilecekleri, fikir beyan edebilecekleri çok soru bulacaklar. en azından uzun cevap yazdıkça da kazançlarını katlayacaklar. sitede yorum yapılacak sorular çok seviliyor o yüzden. soru soranlar bunu dşkkate alsa beyin bedava modu da bu kadar uzun sürmez. ama bazı arkadaşlar anlamıyor bunu malesef. tek cümlelik cevap verebileceğimiz sorular soruyorlar hala. dememize rağmen

0

sana bir tavsiye burada defalarca soru soruyorsun mesela sorduğun sorulara kendine cevap versene nazında oldun. cevap verdiğinde daha fazla kazanç elde etmiş olursun ve iki gün içinde 25 tl'ye tamamlamış olursun. yani bu bizim için çok kolay bir şey 25 tl tamamlamak gerçi şu aralar bende tamamlayamıyorum o daha fazla giremiyorum siteye uzun cevaplar verdiğim halde ama bir türlü hiçbir şekilde ulaşamadım ondan dolayı kendi sorduğun sorulara cevap verirsen en azından yüksek bir kazanç elde etmiş olursun.

0

ugrastigimda 2 gunde limit olan 25 tl ye ulasiyorum. nasil yaptigimi soracak olursan; sitede aktif olmaya bakarsin. (gunluk 2 saatini harcasan 4-5 gunde bile ulasirsin limite) cunku ben issizim. evdeki istrn gucten zaman kalanda siteye girmeye calisiyotum. bu da sitede rahat 3-4 saat gecirmem demek oluyor. ve sonra cevaplarda ne kadar uzun yazarsan o kadar cok kazaniyorsun. mesela suan brnim yaptigim gibi.. bir cevaptan olabildigince fazla kazanabilmek icin uzun yazmak gerekiyor. :) soru başına 2 kuruş alirken cevaplarda 30-40 kurusa kadar cikabiliyorsun... ama dikkat et kopya icerik yapmamaya calis. ilk uyari alirsin banlanmaya kadar gider bu durum ;)

0

sürekli cevaplar vererek ne kadar cok cevaplarsan o kadar erken yaparsın 25tl yi

1

dostum öncelikle azimli olman gerek bu hayatın her alanında böyledir eğer azimli olursan gayet iyi paralar kazanırsın hayatta.çaış çabala azim ile yap bunları 25 tl de hemen olan bir şey bunun için de biraz çabalasan güzel şeyler yaparsın ama ne kadar sürede yapabilirsin bazıları hızlıdır hemen 1,2 saatte yapar ama bazılarıda 10 günde yapar yani kişiden kişiye değişiyor aslında kişiye bağlı bie durum gibi gözüküyor.

0

cok zor gibi gorunuyor yapabilmek
icin saatlerce ugrasmak gerekli bence

1

sana tavsiyem bir günde kafanda rakam belırlıceksın ben bugun bu kadar kasıcam bu kadar tl yapıcam diceksin ve sonra ise tamamen sana bağlı birşeydir o kafandaki rakamı yaptığın anda rahatsın bak ben bir haftada hergün 1-2 lira kasa kasa geldim buralara ve bazı günler 5 lira bile kastım azimle hırsla geldim ilk ödememide aldım şimdi yine nasip oldu kopya içerikten uzak durdum kafamda ne varsa yazdım ve yine 25 tl yaptım ve talep ettim her zaman hırs yapıcaksın.

1

azimle başlarsanız bir hafta içerisinde bile 25 tl yapabilirsiniz. hatta çok uğraşırsanız bir günde bile 25 tl yapmak mümkün diye biliyorum. çünkü böyle yapabilen arkadaşlar var soru sormaktan ziyade daha çok sorulara uzun cevaplar vermenizi tavsiye ederim. böylelikle kısa zamanda 25 tl'ye ulaşabilirsiniz günlük 2 lira yapsanız zaten 10 günde 20 tl yaparsınız .ben mesela 2 haftada 50 tl aldım .çünkü sabahtan akşama kadar çok çalıştım yani sizde azmederseniz yapamayacağınız hiçbir şey yoktur.

1

soruları cevaplayarak kazanırsınız fazla para kazanmak için bol bol soru cevaplamalısınız

2

ben bu sitede bir buçuk iki ay da 50 lira yaptım ve çektim. ama gerçekten azim yapıp hırslanırsan 25 liraya çabuk ulaşabilirsin. sorulara uzun cevaplar verirsen ve kopya içerik yerine özgün içeriklerle cevap verirsen artış olduğunu görmüş olursun. bir de çoğunlukla %20 fazla kazanç olan sorulara uzun cevap verirsen ekstra 60 kuruşa yakın para kazanabilirsin bir cevaptan. günlük 1 lira bile yapsan aylık 30 lira rahatlıkla kazanabilirsin. ama eğer fazlasını istiyorsun günlük 1 liradan fazla ve uzun cevaplar vererek 25 liraya ulaşabilirsin.

2

yapabilirsin. soru sorarak veya sorulara cevap vererek azar azar da olsa toplayabiliyorsun

2

nasıl yapacağımı soruya verilen cevapları takip ederek öğreneceğim.