0

limit 25 tl kazanç kısmından takip edebilirsiniz 25. tl olduğu zaman ödemenizi alabiliyorsunuz bunun için kazanç kısmına tutarı giriyorsunuz daha sonra karşınıza banka kartınızın iban numarasını soruyor bunu yazıyorsunuz ve ödeme al butonuna basıyorsun tutarı da yazmayı unutmayın daha sonra buradan çekim yapabiliyorsunuz. yalnız bunun için hesabınızın kontrol edilmesi gerkiyor yaptığınız içerikler paylaşımlar kopya mı yoksa size mi ait vs. önce site yöneticileri tarafından inceleniyor en geç 3 gün içerisinde de banka hesabınıza ödemeniz yatmış oluyor bu şekilde paranızı çekebiliyorsunuz.

0

sorumani sitesinden 25 liraya ulaştığınızda kazancı gösteren sütunların orada ödeme talebi butonu var .burayı tıklayarak çıkan sütunu çekmek istediğiniz tutarı girerek talepte bulunuyorsunuz. tabii önceden hesap ayarlarından banka bilgilerinizi girmiş olmanız gerekir.incelemeden sonra soru ve cevaplarınız kurallara uygun ise banka hesabınıza parayı yatırıyorlar.

1

sorumani'den paranızı talep etmek çok kolay. kazanç kısmından girdiğinizde zaten sizin hak ettiğiniz miktarı görüyorsunuz. "ödeme talebi oluştur" kısmı var altta eğer yeşil canlı renk ise aktif ise oraya hak ettiğiniz miktarı yazıp, ödeme talebi oluştur butonuna tıklıyorsunuz.
verdiğiniz cevapları araştırıyoruz diyorlar, diliyorum araştırıyorlardır, sonra en geç 3 günü bazen bulmadan aynı gün bile yatıyor paranız sizin belirttiğiniz banka hesabınızın iban numarasına.
şimdi 23 kusurum var ona çabalıyorum, 25 yapıp, talep edebilmek için.

1

bilgisayardan girenler için sağ üst köşe/ kazanç/ ödeme talebi oluştur
telefondan girenler için sağ üst köşe/ üç çizgi /kazanç/ ödeme talebi oluştur kısmına banka bilgilerini yazarak talep de bulunuyorsunuz. tabi ödeme eşiği olan 25 lirayı geçmiş olmalı kazancınız. daha sonra inceleniyor ve 3 iş günü içerisinde banka hesabınıza yatıyor kazancınız. yine bu panelden ödeme durumunu ve ödeme geçmişini, toplam kazancınızı görebilirsiniz.

1

ödeme talebinde bulunman için öncelikle limit olan 25 tl ye ulaşman gerekiyor. ulaştıktan sonra kazanç bölümüne gir orada ödeme talebi oluştur diye bir yazı görürsün. oradan çekiyorsun.. ilk defa çekeceksen banka hesap numaranı soruyor