1

bana göre de aldatmanın hiç bir sebebi olmaması lazım bazı kişiler ilgisizim diye aldatıyorlar bazı kişiler sevgisizlikten diye aldatıyorlar ama bana göre ikisi de yanlıştır eğer ki bir kişi bir kişi sevmiyorsa ilgisizse kanun var nizam var sevmiyorsunuz mademki boşanır sınız başka biriyle ahlaklı bir şekilde evlenebilirsiniz yani aldatmak bana göre bazı kişilerin ahlaktan yoksun olması için aldatıyorlar bir şeyi kendine sebep edip böyle olmasaydı aldatmazdım asla öyle bir şey olmamalı.

0

aldatmanın birçok nedeni vardır. tek bir nedene bağlamak doğru bir yaklaşım olmaz. aldatmakla alakalı kesin bildiğim tek şey kadın aldatirsa gercekten aldatır.sevgi eksikliği kaynaklıdır. ortada delil bırakmaz. erkek aldatirsa bunun birçok nedeni olabilir. geçiçi de olabilir, kalicida olabilir.genelde aldatan erkekler ortada fazlaca delil bırakırlar ve çoğunluk yakalanırlar.

0

ilgisizlik bence. beklediği ilgiyi başkasında bulduysa aldatirlar genelde. doğru bisey mi tabiki hayır aldatılmanin asla bahanesi olmuyor. ama malesef günümüzde aldatılma çok sık oluyor.