0

hiç gerek yok. biz böyle iyiyiz bence, yinede hayırlısı olsun

0

bana kalırsa avrupa birliği neden girmek avrupalı ilkelerden uzak durmayı tercih ederim avrupa birliği ülkeleri ile bir olmak yerine �slam ülkeleri birleşik bir birlik oluştursalar tüm müslümanlar için daha hayırlı olur ya da türki cumhuriyetlerde türkiye birbirlik yapabilse o da iyi olur

0

evet girmeliyiz.
ama şuana kadar ne kadar çabalasak da malesef bir türlü giremedik ama elbet sonunda olacaktır.
ama biz o günleri görürmüyüz hiç bilemiyorum.
bazı ülkeler girmememiz için çabalıyor ne yazık ki.

0

zaten bizi almazlar girmesekte olur avrupa birliğine

0

suanda bize sunulan bu yaptırımlar ve uygulatilmaya calisilan işlemler ışığında kesinlikle girmemeliyiz. bizi olduğumuz gibi kabul ediyorlarsa etsinler, bizden daha kötü durumda ve yapıda olan ülkeleri barındıran avrupa birliği bizim neyimiz begenmiyormus da bunca şeyi diretiyor bize.

0

benim görüşüm girmemeliyiz. zaten şimdiye kadar almadilarsa da bundan sonra da almazlar.

0

avrupq birliğine girmemiz ülkemiz açısından çok iyi olacaktır.
artık bi şekilde de girmemiz gerek bence.
ama şuana kadar hiç bi olumlu bişey de göremedik.

0

jeopolitik konumumuz itibari ile avrupa ülkesi sayılmalı ve avrupa birliği'ne üye olmalıyız.

0

girmemiz gerekmiyor. dünya onlardan ibaret değil biz kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyızzz

1

bence girmemiz şart bizim için çok iyi olur

0

avrupa birliği gibi prestijli bir topluluk elbetteki bize ve ülkemize çok fazla olumlu etkenleri olacaktır ancak benim düşüncem tam tersi ab’ye karşı yeni bir oluşumun kurulup türkiye’nin de bu oluşumda kurucu rolü üstlenmesinden yanadır.

1

türkiye zamanında girseydi gerçekten şu an önemli bir ülke olabilirdik ama bu saatten sonra avrupa birliği bize fayda sağlar mı bilemiyorum. bugünlerde ne olacağı hiç belli olmuyor insanlar bir belirsizlik içinde ve türkiye ab ye girerse fakir bir ülke olarak girecek kültürü geçmişi silinmeye hazır olacak birileri biz olmasaydık demeye başlayacak zamanında euro üzerinden belirli bir miktar servet elde edenler topraklarımızı 6 da 1 fiyatına almaya başlayacak ve zamanla buralar onlardan geçinmeyecek onlar bu canım cennet vatanımıza gelirken bizse o yıllardır televizyonlardan izleyerek hiç gitmediğimiz,araştırmadığımız ve bilmediğimiz ama hayran olduğumuz hep hayalimizdeki memleket olan batıya göç edeceğiz ve dönüp baktığımızda tarihimiz kaybolmuş olacak

0

kesinlikle ama kesinlikle girmemeliyiz avrupa birliğine girmemiz bizim için çok faydalı olacak gibi görünse de bize faydadan çok zararı olacaktır sadece halkın işine yarayacak olan şey faiz oranlarının düşmesi olabilir bildiğiniz gibi avrupada paradan para kazanmak yasak bir durum ya da faizler minimum düzeyde

0

neden istenmediğiniz bir yere girmek için çaba gösteriyoruz anlamış değilim. girmeyin kardeşim aman boşverin kendimiz gelişelim büyüyelim. biz onlara muhtaç değil onlar bize muhtaç olsun.

0

yıllarca oyanmış olduğumuz için bu saatten sonra avrupa birliğine girmemiz gerekmez

0

hayır girmemeliyiz. çünkü vize bir faydası olmayacak. kendi türk birliğimizi kurmaliyiz. ne gerek var avrupa birliğine.

0

türkiyeye yıllardır sizi avrupa birliğine alacağız diyorlar önümüze yapmak için bir liste veriyorlar bunları yapın sizi değerlendirmeye alacağız diyorlar dediklerini yapıyoruz yeni bir liste daha yapıp veriyorlar.hatta bunun için bakanlık bile kuruldu.bence bizi almayacaklar sadece oyalıyorlar avrupa birliğinde kaç tane müslüman ülke var yada şöyle söyleyeyim bu birlik bir hristiyan birliğidir en sonunda şunu da diyebilirler din değiştirin sizi alalımda diyebilirler.bence bu söylemeden avrupa birliği defterini kapatmalıyız.

0

avrupa birliğine girmek bazı yanlardan iyi bazı yanlardan da kötülüğü vardır çok da işimize yarıyacağımızı zannetmiyorum eğer girersek piyon gibi oluruz.

0

bizler türk oğlu türküz. avrupalı mıyız biz ? avrupa birliğine girelim . yakındır türk turan birliğini kuracak ecdadımızın yaptığı gibi dünyaya hüküm süreceğiz .

0

alırsalar girmek isteriz memleket için hayırlı bir iş olur