0

tiyatro oyuncusu olmak isterdim. tiyatroyu çok seviyorum hatta birkaç piyeste oynamıştım. çok iyi bir tiyatro oyuncusu olacağımı söylerlerdi. eğitim almam için tek falan gelmişti ama ben kabul etmemiştim. o zamanlar zor zamanlardı durumumuz yoktu ailem kabul etmezdi bu yüzden. tiyatro gerçekten çok değerli bir sanat.

0

ikisini de olmayı çok isterdim. tiyatro oyuncusu olmak benim gözüm de sanatçı olmakla eş değer açıkcası. ancak tiyotronun oyuncuya çok bir getirisi yok malesef. yani parasal anlamda bunu belki hobi olarak sanatsal olarks yapmak isterdim ancak diz oyuncusu olmayı istemesem de daha iyi paralar kazandırdığı için düşünebilirdim eğer öyle bir yeteneğim var ise. ancka günümüzde diziler de pek tutmuyor açıkcası çok iyiy bir yapım olmalı ki tutbailsin bu yüzden seneryo seçimi yapabilirdim.

0

tiyatro oyuncusu olmak isterdim.çünkü o bambaşka bir atmosfer.kamera derdi yok.doğaçlama bile yapabildiğin zamanlar olabiliyor.kulis arkası daha bir eğlenceli.

0

bende tiyatro oyuncusu olmak isterdim cunku hersey seyircinin gozu onunde dogrusuda yanlisida performqnsinida goruyor alkisida aliyorsun en guzeli budur dizi oyunculuguna gelince sadece cekimlerden ibaret dizi oyunculugu bence yanlis olsada duzeltebilirsin yenisi cekebilirisn kamera arkasinda goruluyor hersey tabiki kabiliyet inside ama benim tercihim o anki hislerdir onemli olan yani tiyatro oyunculugunun yeri bir baskadir diyorum um

1

tiyatro oyuncusu olmak anlık seyirci reflekslerini gözlemlemek açısından daha iyidir bence. interaktif bir oyun oynayabilirsiniz, rolünüze küçük dokunuşlar yaparak.
dizi oyunculuğunda ise elinize verilen senaryoya bağlı kararak rolünüzü yaparsınız.
ben tiyatro oyuncusu olabilmeyi isterdim. ama hiç rol yapma kabiliyetim yoktur.

0

tiyatro oyunculugu daha önemli bir kavramdır ve daha yetenek isteyen bir daldır bence çünkü sadece provalar yapılır onun üzerine seyirciye canlı canlı yapılan bir gösteridir yanlış yapma da herhangi bir tekrarı bulunmamaktadır sinemalarda ise yanlış yapmalarda veya rolu unutmalarda kayıt kesiliyor ve tekrarı yapılıyor bence tiyatro oyunculugu daha önemlidir ben tiyatro oyunculugunu seçerdim zaten tiyatrodan başarlı olan bir kişi sinema dalına da kısa sürede geçecektir

0

tiyatro oyuncusu olmak isterdim. çünkü insanları güldürmeyi seviyorum.