0

yararlı derken kişisel gelişim mi yoksa sağlık mı öncelikle bunu belirleek lazım. sabah sporu yürüüyşü saplık açısından gerçekten çok faydalı. kişisel gelişim için daha farklı yollar tercih edilebilir.

0

sosyal aktivitelerin sanırım tamamı faydalıdır. sosyalleşmek adına yapılan etkinlikler; bir spor ile uğraşmak olsun, bir beceri kursuna gitmek olsun, müzik ile ilgilenmek olsun hepsi insana bir şeyler katan aktivitelerdir. sosyal insanların sosyal ilişkileri de sağlam olur.

0

sosyal aktivitelerin neredeyse yararlıdır bence fiziksel olmasından çok psikolojik açıdan rahatladığı için insan neredeyse hepsi yararlıdır yani

0

insana katacak fayda sağlayacak bir çok aktivite vardır. kültür gelişimi için tiyatrolara katılmak, gitmek, sinemaya gitmek, kitap okumak, resim çizmek, dil kurslarına gitmek, çalgı kurslarına gitmek gitar,bağlama,keman vs. sağlıklı kalmak için de bir çok aktivite vardır; yürüyüş yapmak, egzersiz aletlerini kullanmak, sağlıklı beslenmek, uyku düzenine dikkat etmek, basketbol oynamak, voleybol oynamak, yüzmek vb. çok fazla yararlı aktivite vardır.

1

spor yapmak , resim çizmek, tiyatroya gitmek, kitap okumak, balık tutmak , sinemaya gitmek bunların hepsi aslında yararlıdır. çünkü dışarıya çıkıyoruz bir çoğunda sosyallesip kafamızı dağıtıyoruz. fiziksel olarak olmasa bile psikolojik sağlığımız açısından bir çok sosyal aktivite gerçekten çok faydalıdır. ihmal etmemekte fayda vardır. sosyalleşmeyen insan zamanla içe kapanık ve depresyona girmeye çok müsait bir hale gelebiliyor.

0

yararlı dediğinize göre herhalde sağlık açısından soruyorsunuz. soayal aktiviteler yüzme, yürüyüş, bisiklete binme, futbol oynama, basketbol oynama, voleybol oynama, hentbol oynama, su topu oyunu oynama gibi sosyal aktiviteler yararlı olur.

0

sinemaya gitmek ilk önce bence ufkunuzu geliştirir farklı fikirlere açılmanızı sağlar tıpkı kitap okumak gibi kitaplar hayal gücünüzü geliştirir ki bu önemlidir bence

0

spor yapmak kitap okumak kendimize bol bol zaman ayırıp kurslara gitmek bence her aktivite çok faydalıdır

0

bunun tam ve net bir cevabı asla olamaz ama kişisel cevaplar ile ortalama bir cevap bulabiliriz herkes farklidir fiziksel aktiviteleri sevenler olabilir kimyasal aktiviteleri sevenler olabilir yatip uyumayı sevenler olabilir

0

mutlu olabildiğin bütün aktiviteler önemlidir. yeterki mutlu ol

0

eğer sağlık açısından yararlı olan aktiviteleri sorarsanız tabii ki de ben de spor derim sporun içerisinde yüzmek ,bisiklete bilmek ,yürümek bu gibi aktiviteler insan sağlığına çok faydalı olacağı ve bu sebepten dolayı sevilen , en çok tercih edilen ,en güzel aktiviteler diye de geçer basketbol oynamak ,koşmak vs bu tür etkinlikler ve aktiviteler insan sağlığı açısından en beğenilen ve en çok tercih edilen aktiviteler arasında yer alır bunun yanında bir çok etkinlik daha vardı bu etkinlikler ve aktiviteler kişisel gelişim için yapılan aktivitelerdir .çocukların yapmış olduğu aktiviteler en basit yaptıkları kermes bu bile bence onlara yararlı bir aktivitedir kesinlikle şu hayatta yapılması gereken önemli şeylerden bir tanesi çocukların yararına düzenlenen aktivitelerdır .unutmamamız gereken bir şey var ki her çocuğun özellikle kimsesiz çocukların yardıma ihtiyacı vardır .bunu kendi çocuklarımıza da aşılamamız lazım eğer küçük yaşta bunu öğrensinler ve küçük yaşta böyle aktiviteler yapsalar, en azından büyüklerinin yaptıklarını görseler bunlar onlar için çok yararlı aktiviteler olabilir

0

klasik olucak ama başta spor yapmak , kitap okumak, ilgi alanlarına uygun farklı alanlarla ilgilenerek kendimizi tanımak .

0

spor yapmak, kitap okumak,sinema,müzik dinlemek.

1

bisiklete binme kitap okuma spor yapmak balık tutmak

1

kişisel gelişim aktiviyelerini ve sporu faydalı buluyorum.

1

yüzme sporu ile ilgilenmek hem faydalıdır hemde sünnettir , yüzme de tüm kasları hareket ettirirsiniz , vücudunuzun her yeri çalışır , solunum yollarınız dan tutun parmak kaslarınıza kadar . sonrasında yine fitness ile ilgilenmek ve bu sporu yaparken koşu sporuylada ilgilenmede fayda var , sağlıklı bir hayat için spor yapmak gerekir , diğer taraftan kürek çekme sporu ile de uğraşmak insanı güçlendirir zinde tutar , sonrasında spor olarak futbol , basketbol , voleybol , kayak gibi sporlarla uğraşmak da sizin için iyi gelecektir ,spor insanı zinde tutar , sağlıklı yaşamanız için spor şarttır , neden spor yapmak insanı zinde tutar diye sorunca da işleyen demir pas tutmaz derim.

1

sosyal aktiviteler her insan açısından mutlaka yararlı bir etkinliktir.bilgisayar başında çok oynamaktansa sosyal aktivitelerede yer vererek mutlaka kendimize zaman ayırmalıyız.sosyal aktivitelerde mutlaka bol bol arkadaşlarımıza gezip dolaşmalıyız.hem bu yönden kendimizi kötü hissetmeyiz hemde daha güzel olur mutlu oluruz.bilgisayar başında oynamaktansa mutlaka arkadaşlarımızla gezip dolaşmamız her zaman bizler için daha iyidir.bu yüzden zamanımızın çoğunu eve kendimizi kapatıp geceler ve gündüzlerce bilgisayar vb. teknoloji aletlerle uğraşıcağımıza kendimizin iyiliği için sosyal aktivitelere mutlaka yer ayırmalıyız.en güzel sosyal aktiviteler:
bisiklet sürmek(arkadaşlarla)
sinemaya gitmek
doğada gezip dolaşmak
arkadaşlarımızla güzel yerlere gitmek
spor yapmak

1

şunu söyleyerek başlamak istiyorum incelikle bazı arkadaşlar hic sosyal değil bi de bunun güzel ve iyi olduğunu söylerler ama ben tam aksini düşünürüm ne olduğu farketmez de illa ki bi sosyal aktivitesi olması gerekir.
bence yararlı olan aktiviteler söyle arkadaşlarla buluşup sinema filmine gitmek ıyidir çünkü hem güzel zaman geçirmiş oluyosun hem de insan psikolojisine iyi geliyor sonra beraber gidip bi yemek yemek bile bi aktivitedir bence bu da yararlıdır.sonra beraber gidip balık tutmak çok zevklidir ve sonuçta balım tutuyorsun belki gunahtir ama allah affetsin ben çok severim çok da tutarım bu saydigim aktiviteler yararlıdır bence.

1

eğitim olarak görürsen her türlü sosyal aktivite yararlıdır.tamamen sana bağlı

1

kişisel gelişim aktivitelerinin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.